iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   Mobistar Bree (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/69544-mobistar-bree.html)

brumke 23-08-10 12:56

Mobistar Bree
 
Iemand de Iphone 4 gereserveerd bij Mobistar in Bree? Zoja moest je een voorschot betalen en hoelang is de wachtlijst en verwachte leveringsduur voor 16Gb?

FenixStyle 23-08-10 13:05

De donderdagavond voor de release belde ik om te vragen hoe het daar zou zitten ivm beschikbaarheid enz. Ik kreeg als antwoord dat ze er géén zouden binnenkrijgen en dat er géén wachtlijst was. De dag erna belde ik terug om te vragen of ze mogelijk toch toestellen hadden binnengekregen, en toen kreeg ik te horen dat er reeds meer dan 40 man op een wachtlijst stond, en er voorschot betaald moest worden. Ik zou uw kans er dus niet wagen hoor, denk dat de wachttijd daar nog wel redelijk lang is.

Sjord 23-08-10 13:13

Ik ben/was ook van plan om naar Bree te rijden. Is niet echt ver vanuit Roermond. Maar nu ik bovenstaand bericht lees denk ik wel dat ik het nog niet gok. Eventjes wachten tot die wachtlijsten weg zijn en dan eens gaan kijken voor een toestel.

EDIT: Ik heb net naar Bree gebeld. Nieuwe voorraad komt volgens de meneer aan de lijn pas eind september begin oktober (hier geloof ik trouwens zelf geen snars van


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:18.