iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Rest Europa (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/)
-   -   Foutmelding iPhone 5 Apple online store UK (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/126432-foutmelding-iphone-5-apple-online-store-uk.html)

Faisel33 30-09-12 14:35

Foutmelding iPhone 5 Apple online store UK
 
Dag allen,

Ik heb via Borderlinx twee iphones 5 besteld , alleen nou is de ene Iphone in orde en de andere schijnt simlockvrij te zijn.. Terwijl er bij het bestellen simlockvrij stond.. Iemand eerder dit probleem gehad?

De foutmelding die ik krijg is :"Alleen compatibele sim kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt om de Iphone te activeren. Plaats alstublieft de sim kaart die bij uw Iphone werd geleverd of ga naar een bevoegde leverancier voor een vervangende sim kaart.

Gebeld met klantenservice NL zij geven aan dat ik terug naar de uk moet! Dit lijkt mij niet toch??

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpe..

Alvast bedankt.

kleine jan 30-09-12 16:06

das inderdaad vaag! lijkt dan inderdaad een simlock op te zitten maar kan je deze niet gewoonnaar de applestore in amsterdam brengen?
Beetje onzin dat je naar de UK moet hiervoor en ok niet erg klantvriendeijk.
Ik zou als ik jou was even naar amsterdam gaan, misscien kunnen zij hem opsturen of omruilen.

Laat ff weten hoe het gegaan is.

Faisel33 02-10-12 20:58

Nou , ik heb wat nieuws hoor...

Het schijnt dat ik de imei nummer op de telefoon niet hetzelfde is als wat er op mijn doosje staat, dit terwijl dat ik de iphone5 geseald heb ontvangen. Daarnaast schijnt het een 16 gb ip.v 32g te zijn en er schijnt een franse simlock op te zittern, dit terwijl ik hem ui tde Uk Applestore heb gekocht.. Ik heb gisteren en vandaag engels , frans ,duits moeten spreken omdat apllestore Nl niets wil doen, dit omdat ik hem in de U k heb gekocht. Eindelijk supercisor gesproken en deze meneer probeert mij verder te helpen... Belt mij morgen weer terug. Maar ik heb het gevoel dat ze mij een oor proberen aan te naaien..

BokkieAndijk 12-12-12 15:30

Kun je vertellen hoe dit afgelopen is?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:00.