iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Rest Europa (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/)
-   -   Beschikbaarheid 3GS in Frankrijk (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/42094-beschikbaarheid-3gs-frankrijk.html)

Knop 20-08-09 16:51

Beschikbaarheid 3GS in Frankrijk
 
Beste lezers,

Is iemand bekend met de voorraad 3GS in Frankrijk, en met name Parijs?

Vorig weekend ben ik half Belgie rondgereden, zonder veel succes, en hufterig behandeld te zijn door een aantal verkopers van Mobistar.
Morgen vertrek ik voor een romantisch weekendje met het vrouwtje naar Parijs :), en ben van plan daar een orange Iphone 3GS mee te nemen, daar het in Belgie een drama is er een te bemachtigen. Dan maar een Orange-lock. De prijs is vergelijkbaar met Belgie. Maarrr, kom ik ook daar van een koude kermis thuis? Er zijn meer dan 21 Orange-shops in Parijs en omgevinghttp://maps.google.nl/maps?hl=nl&q=o...-8&sa=N&tab=wl

Ik zou daar toch wel succes kunnen hebben, of is het zo erg gesteld met de voorraad als in Belgie? Er is vast wel iemand op het forum wat op vakantie is geweest, en hier ervaring mee heeft:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:35.