iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Rest Europa (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/)
-   -   iPhone uit Duitsland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f130/koopinformatie-rest-europa/4320-iphone-duitsland.html)

WybWyb 30-12-07 16:24

iPhone uit Duitsland
 
Mij is nog niet helemaal duidelijk hoe het nou zit met de Duitse iPhone. Moet je het abbonoment van T-Mobile gelijk aansluiten, of net zoals in de VS gewoon thuis, waarbij je dus ook de iPhone kan modden en gewoon met Telfort gaan bellen.
Is het mogelijk om in cash te betalen of moet je een inwoner van Duitsland zijn en dus ook een Duitse creditcard?
Verkopen ze je de iPhone nog wel als ze horen dat je "keine deutsch" spreekt?

En is het het wachten waard voor de 3g versie of is deze al best snel qua internet op de iPhone.

Ik heb nu een iTouch, maar heb toch liever een iPhone, ik zit alleen nu te twijfelen of ik zal wachten tot de nieuwe versie of gewoon nu naar Duitsland rijden om er een te halen (als dat mogelijk is).

macjoris 16-01-08 13:22

Heb ook nog wat vragen over de Duitse iphone.
Is het nog steeds mogelijk om daar voor 1000 euro een iphone te kopen waar je elke simkaart in kan doen. Of kan je er dan alleen maar Duitse simkaarten indoen? Moet je dan om nederlandse taal erop te krijgen toch de iphone kraken? Moet je überhaupt je iphone hacken om er andere programma's op te zetten dan de standaard aangeleverde?
Zoals je merkt wat betreft de iphone zelf ben ik nog niet helemaal goed op de hoogte over het gebruik van een legale iphone, wel van alle amerikaanse (volgensmij dan).

Patipod 16-01-08 13:25

In Duitsland moet je tekenen voor je abbonement. Je moet hem wel gewoon in Itunes activeren. Maar aan dat abbo zit je gewoon vast.

macjoris 16-01-08 13:58

Wat stom, dus die vrije variant van 999 euro is uit de verkoop gehaald?
Verdomd jammer.

twcoolen 17-01-08 09:02

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door macjoris (Bericht 41775)
Wat stom, dus die vrije variant van 999 euro is uit de verkoop gehaald?
Verdomd jammer.

Ja dat klopt, Vodafone had een kort geding aangespannen tegen T-Mobile wegens een vorm van koppelverkoop. In eerste instantie stelde de rechter Vodafone in het gelijk en moest T-Mobile de iPhone ook zonder abonnement leveren (999,-). In een hoger beroep werd na 3 weken T-Mobile weer in het gelijk gesteld en werd de simlock-vrije iPhone opnieuw uit het assortiment gehaald.

macjoris 17-01-08 13:16

En hoe zit het met de andere vragen die ik in het algemeen vroeg? Over programma's krijgen op een 'legale' iphone. Dat kan toch altijd? Daarvoor hoef je hem toch niet te 'hacken'?

Wel verdomd jammer dat hij in Duitsland uit de verkoop is gehaald!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.