iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie USA (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/)
-   -   Vraagje over aantal aankopen die ik wil doen in USA (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/100173-vraagje-over-aantal-aankopen-wil-doen-usa.html)

Barrybe50 08-10-11 10:52

Vraagje over aantal aankopen die ik wil doen in USA
 
Beste mensen,

Ik had eigenlijk een vraagje bij het aankopen van een iPhone in USA. Nu dat de nieuwe iPhone 4S uit is zou ik hem willen bestellen ginder. Maar ik lees op de Apple website dat het nog tot in november gaat duren voor een simlockvrije iPhone 4S. Maar wat ik niet goed weet is overlaats stond er een artikel op ipc app van dat je goed moet over nadenken welke je precies pakt want als je naar de VS verhuist en je hebt bewijze van spreken een Europese iPhone ja dan ga je niet de zelfde snelheden halen met surfen enzovoort.. En dat verward mij wel helemaal van welke iPhone type moet ik nu nemen voor gewoon in belgie te kunnen gebruiken? Ik dacht AT&T simlockvrije versie toch?

2de vraag = hoe zit het dan met de garantie eigenlijk want ik ken veel mensen die een iPhone kopen in een ander land. Stel je heb hem gekocht in Amerika en hij is stuk dan kan je toch niet hier in belgie naar een Apple retail store gaan ofwel soms? Een collega van mij op werk beweerd wel dat je overal ter wereld gewoon bij een Apple store kunt binnen wandelen en die helpen je direkt verder dus het komt erop neer dat niet naar de winkel hoef te stappen vanwaar hij komt voor een herstelling of nieuwe te mogen ontvangen.. Klopt dit dan?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.