iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie USA (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/)
-   -   Hulp in applestore new york ? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/104920-hulp-applestore-new-york.html)

Ipadderke 20-11-11 22:27

Hulp in applestore new york ?
 
Hallo iedereen,

Volgend jaar in April ga ik naar New york en zou dan graag een iphone 4S kopen. Ik ben hier zeker geen expert in, maar sinds ik mijn Ipad heb gekocht ben ik helemaal gek van de apple producten:) .

Ik zou dus zeker achter een simlock vrij toestel moeten vragen(het duurdere exemplaar zonder verplichting met abbonement) . Zijn er nog andere zaken waarop gelet moet worden ? Ik las hier op het forum een bericht waarin stond dat je best ook je amerikaanse iphone met een amerikaanse sim laat activeren ? Ander zou die kunnen locken ? Klopt dit ???

Heeft iemand al ervaring met het kopen van een iphone uit de apple winkel in new york ? Helpen ze je daar vriendelijk of zijn ze niet echt behulpzaam met het verkopen van simlock vrije iphones aan buitenlanders ? Zo zou ik graag willen vragen of ze mijn sim in het toestel willen stoppen, zodat ik zeker weet dat deze zou gaan. Ik zou hiervoor en sim van mobile vickings willen nemen(moetzeker zo een micro zijn zeker ?)


Bedankt allemaal !.!

simlockvrij 20-11-11 23:32

waarom niet hier kopen? verschild dat veel in prijs?

Ipadderke 20-11-11 23:34

Toch een 150 euro, en ik ben net daar... Is toch 20% verschil..'

simlockvrij 20-11-11 23:39

ja ok, ik neem aan dat je een belg ben, ik ken de prijzen in be niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.