iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie USA (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/)
-   -   nl iphone gebruiken in usa (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/77027-nl-iphone-gebruiken-usa.html)

macekje 05-11-10 21:44

nl iphone gebruiken in usa
 
Hoi,
Ik vertrek over een maandje of 3 voor een jaar naar Amerika. Ik ga daar werken als au pair. Nu zit ik al een tijdje te twijfelen of ik een iphone ga kopen. Wat ik allemaal gelezen heb is het erg moeilijk om als buitenlander in de states een iphone te kopen dus dat heb ik al uit mijn hoofd gezet. Maar nu mijn vraag. Als ik hier in NL een 2de handse iphone 3gs koop die simlock vrij is. Kan ik dan als ik in amerika ben een prepaid kaart kopen en die in mijn nederlandse iphone gebruiken? of adviseren jullie mij om daar een 2de handse te kopen. Wat is wijsheid?

pclahsen 05-11-10 22:03

Ja je kunt je prepaid USA kaart gewoon in je simlockvrije iPhone gebruiken. Daar eentje kopen kan altijd maar let op, de simlockvrije die ze op de hoek van de straat in een winkeltje verkopen zijn vaak softwarematig simlockvrij gemaakt. Apple store verkoopt volgens mij alleen nog maar icm abo en dan moet je een social security nr hebben en zo. Ik ga morgen toevallig voor een weekje naar Boston en zal eens kijken of ze ergens officiële simlockvrije verkopen en hoe duur.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:54.