iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie USA (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/)
-   -   Ipad 2 kopen in Amerika (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f131/koopinformatie-usa/86209-ipad-2-kopen-amerika.html)

shaquillewebgate 09-03-11 10:26

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door trevisnl (Bericht 649265)
Ik had een andere vraag,
Ik heb een tante uit Amerika (ze is dus inwoner uit USA) die begin april naar NL komt..
Ze wilt een iPad 2 voor mij meenemen, maar ik moest even voor haar uitzoeken wati k het beste kon doen

ik had al begrepen dat je een waarde van 430 (€ of $? geen idee) van usa naar europa mocht meenemen.. maar ik weet niet hoe het dan vervolgens zit..
Moet ze het als cadeau meenemen? moet ze de doos achterlaten? of kan ze gewoon eerlijk zijn en zeggen dat ze het voor mij meeneemt? want ze doet het in haar handbagage dus het word sowieso aangehouden.. (dit omdat er geen plek meer is in haar koffer) Ze wilt niet net alsof die van haar is doen want dan valt ze sowieso door de mand, ze snapt niks van dat ding...
Hopelijk word ik iets wijzer..

Mijn tante's wonen zelf ook in Amerika Las vegas en Tucson, laat ze het gewoon uitpakken in Amerika en dan in haar bagage stoppen dan hoeft het ook niet aangetekend te worden ;)

Groeten

trevisnl 09-03-11 12:15

Maar dat zou in beide instanties betekenen dat ze moet doen alsof die van haar is.. Ze is bang dat ze dan door de mand valt..

herk0039 09-03-11 14:21

Doen zoals ik gedaan heb, thuis uit doos halen -het deel van doos waar serienummer ed opstaat uitknippen en in portemonnee doen-, hoesje om apparaat heen en in handbagage stoppen en reizen maar!

ballegooier 16-09-12 17:15

Vraagje: Waarom zou je serienummers uit de doos geknipt, meenemen?
(oeps, oud draadje. Ik verveel me geloof ik :))


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.