iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Rest van de wereld (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f132/koopinformatie-rest-de-wereld/)
-   -   Goedkope iphone op chinese site (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f132/koopinformatie-rest-de-wereld/137933-goedkope-iphone-op-chinese-site.html)

seninevah 09-04-13 23:55

Goedkope iphone op chinese site
 
Hallo allemaal,

Ik wil graag een iphone 5 kopen, maar hij is iets te duur voor me. Dus zocht ik op het web voor een goedkope iphone en vond deze site: Cheap iphone 5,Wholesale iphone 4s,Buy apple iphone5,discount iphone 5|online for sale . Hier beweren ze nieuwe echte iphones te verkopen voor een héle goed prijs. Ik vraag me af als deze site wel veilig is en als het wel een echte iphone is die ze verkopen. Heeft iemand misschien ervaring met deze soort sites?
Alvast bedankt!
MVG

DHL 10-04-13 09:53

Wat denk je nu zelf?
Waarom zouden de iphones zo duur blijven in de winkels als je ze daar zo goedkoop kan kopen? Waarom worden er nog tweedehands iphones verkocht, duurder dan op die site? Kan nog even doorgaan, maar je begrijpt me wel he.

mrboolean 10-04-13 12:28

Dit ziet er bijzonder nep uit. De naam van de site alleen al is puur bedoeld om mensen te trekken, er staan alleen populaire producten op die iedereen wil hebben, de recensies zijn allemaal in bijzonder slecht engels geschreven en toevallig allemaal positief, de foto's zijn een bijeengeraapt zooitje, de prijzen zijn wel heel erg goedkoop. Moet ik nog verder gaan?

Volgens mij kun je beter sparen, want als je hier iets koopt ben je uiteindelijk nog duurder uit als je niets krijgt of alleen een nep toestel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:31.