Dottie werkt niet 1.1.1 ???

Dottie werkt niet 1.1.1 ??? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik heb succesvol geupgrade naar 1.1.1 en mijn iphone is nu geactiveerd Echter kom ik nu mijn iphone niet meer in om dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 October 2007, 19:55
smoothnick29's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 27
Standaard Dottie werkt niet 1.1.1 ???

Hallo allen,

Ik heb succesvol geupgrade naar 1.1.1 en mijn iphone is nu geactiveerd
Echter kom ik nu mijn iphone niet meer in om dat unlock bestandje te installeren want mijn standaard wachtwoord ''dottie'' in opeens de
''wrong password'' snap r dus helemaal nix van. Weet iemand misschien wel wat het kan zijn?

grtjs
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 October 2007, 20:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

nee het pasword is alpine
  #3  
Oud 17 October 2007, 20:21
smoothnick29's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 27
Standaard

helemaal top

Dank je wel Michael.
En nu kijken of ik hem weer bellend krijg
is het jou trouwens al gelukt?

grtjs
  #4  
Oud 17 October 2007, 20:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik heb er vandaag 40 unlocked met de nieuwe firmware. Een hobby ;-)))))
  #5  
Oud 17 October 2007, 20:33
smoothnick29's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 27
Standaard

dat is genoeg hoop voor mij
heb je t met anusim gedaan?
  #6  
Oud 17 October 2007, 20:41
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

anysim 1.1 werkt heel goed ;-))
  #7  
Oud 17 October 2007, 21:30
smoothnick29's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 27
Standaard

@Miachael

Ik ga je ff lastigvallen. Ik heb die anysim al gebruikt met me 1.02 nadat deze was gedowngrade. Is het echt niet mogelijk om nu die nwe anysim te gebruiken ondanks dat ik al me me phone heb gebeld? of beter gezegd echt schadelijk?
  #8  
Oud 19 October 2007, 15:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

Hier zou ik het antwoord ook heel graag op willen weten.
  #9  
Oud 19 October 2007, 16:09
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als je al unlocked bent zou ik niet nog een keer anysim draaien welke versie dan ook. Niet goed voor je iphone
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? iSP Unlock 394 8 December 2009 20:31
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19
Standaard wachtwoord dottie wijzigen Freek Archief 0 15 October 2007 20:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:25.