anysim werkt niet/blijft hangen...

anysim werkt niet/blijft hangen... discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb een iPhone 1.1.1 en heb deze gejailbreakt en geactiveerd (via Independence). Toen via independence Anysim erop gezet. 2 keer reboot en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-10-07, 20:32
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 5
Standaard anysim werkt niet/blijft hangen...

Beste mensen,

Ik heb een iPhone 1.1.1 en heb deze gejailbreakt en geactiveerd (via Independence). Toen via independence Anysim erop gezet. 2 keer reboot en daarna drukte ik op mijn iPhone op het icoontje van AnySIM.
Ik kreeg het scherm met Slide to Unlock en probeerde te sliden. Maar dat deed hij niet! Ik probeerde te sliden maar er gebeurde niks! Ik kon ook niet op de HOME knop drukken, iPhone zat helemaal vast. Na een minuutje ging de iPhone automatisch weer terug naar het homescreen...

Wat nu?!

Groeten Job
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-10-07, 20:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

minijob even eraf halen via independence en oniuw erop zetten
  #3  
Oud 17-10-07, 21:05
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 5
Standaard

Beste Michael,
Dat heb ik nu net gedaan, maar dan nog kan ik de slider niet sliden. Onder het logo van AnySIM Staat wel: V1.1 for firmware vers 03.12.06_G.03.14.08_G 04.01.13_G
Ik weet niet of dit veel uitmaakt?
  #4  
Oud 17-10-07, 21:17
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee dat maakt niet uit is de goede versie van 1.1.1. Job als ik jou was het hele proces nog een keer doen, denk ik. Kijken of het wat uithaalt.
  #5  
Oud 17-10-07, 22:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 5
Standaard

Ja! het is gelukt! Ik heb het nu via Terminal gedaan!
  #6  
Oud 18-10-07, 07:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 187
Standaard

Als je slide niet wil werken dan zijn de executable rechten niet op anySIM uitgedeeld.
even chmod 755 anySIM lost dit probleem dan op.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone blijft hangen op wit scherm! (resetten en herstellen werkt niet!) Palme Jailbreak 2 03-03-11 12:54
Apple logo blijft hangen en home knop werkt niet roberts7 iPhone algemeen 1 24-05-10 15:43
Anysim blijft hangen bij 1.1.1??? dil Unlock [archief] 9 05-11-07 09:03
Anysim 1.1 werkt niet? BadSide Unlock [archief] 1 01-11-07 20:06
Anysim werkt niet Tims Archief 5 27-10-07 15:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:36.