EDGE/Navigatie werkt niet(meer)

EDGE/Navigatie werkt niet(meer) discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds eigenlijk een uurtje of wat terug, doet mijn EDGE /of standaard navigatie van de Iphone 8gb niet meer. Hij zegt: *kan uw locatie niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 March 2008, 23:24
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard EDGE/Navigatie werkt niet(meer)

Sinds eigenlijk een uurtje of wat terug, doet mijn EDGE/of standaard navigatie van de Iphone 8gb niet meer.

Hij zegt: *kan uw locatie niet bepalen (kon hij eerst wel...? ben op zelfde locatie!).

*Of hij zegt van, KAN EDGE NIET opstarten?? (iets in die trant..)

*Krijg nu dezemelding: EDGE activeren nietmogelijk: PDP-Identiteit niet geaaccepteerd.

Heb 1.1.4 software gisteren er op gezet. Bedankt voor de adviezen.


RioolDokter.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2008, 23:43
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 17
Standaard

hi volgens mij heb ik eenzelfde probleem. Doet je mail/youtube/safari het wel via gprs? Lees anders ff mijn topic.staat geen oplossing in maar is miss wel herkenbaar.
  #3  
Oud 30 March 2008, 23:58
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Mijn mail werkt wel! Ik weet niet of het via gprs gaat...in ieder geval NIET via Wi-Fi verbinding. Dus dan zal het wel via gprs gaan, en dan werkt mijn mail wel. Nu kan ik ook gewoon mijn GPS gebruiken, heb de "stand-view" veranderd naar "Hybride" mode..weet niet ofhet wat uitmaakt?

Ik probeer je topic te vinden, waar geplatast fruitellla? (link?).
  #4  
Oud 3 April 2008, 12:55
rjl rjl is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 10
Standaard

weet iemand al een oplossing? Heb het probleem ook sinds een uur. PDP-identiteit niet geaccepteerd?????

bedankt vast, Rob
  #5  
Oud 3 April 2008, 13:04
w.d's schermafbeelding
w.d w.d is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
Mijn mail werkt wel! Ik weet niet of het via gprs gaat...in ieder geval NIET via Wi-Fi verbinding. Dus dan zal het wel via gprs gaan, en dan werkt mijn mail wel. Nu kan ik ook gewoon mijn GPS gebruiken, heb de "stand-view" veranderd naar "Hybride" mode..weet niet ofhet wat uitmaakt?

Ik probeer je topic te vinden, waar geplatast fruitellla? (link?).
GPS? Wat bedoel je met GPS?
  #6  
Oud 3 April 2008, 13:18
rjl rjl is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rjl Bekijk bericht
weet iemand al een oplossing? Heb het probleem ook sinds een uur. PDP-identiteit niet geaccepteerd?????

bedankt vast, Rob
Algemene storing bij T-mobile WAP en internetdiensten. Deze middag weer opgelost ( als het goed is )
  #7  
Oud 3 April 2008, 13:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rjl Bekijk bericht
Algemene storing bij T-mobile WAP en internetdiensten. Deze middag weer opgelost ( als het goed is )
Als dat de oorzaak is.... Ik liep vanochtend ook tegen dat PDP-identiteit probleem aan, en kon het verhelpen door de gebruik gegevens opnieuw in te stellen (instellingen->gebruik->stel gegevens opnieuw in).
Nogmaals, ik weet niet of ik het daarmee heb verholpen of dat het probleem bij inderdaad TMobile lag. Doe er in ieder geval je voordeel mee.

iPhone 8gb, US, turbosim, TMobile gprs (Web 'n walk).
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kaarten (navigatie) werkt niet meer jesje72 iPhone Navigatie 7 7 February 2011 10:01
sygic navigatie werkt niet op 3gs pcsw iPhone Navigatie 5 21 July 2009 23:05
gprs/ edge werkt niet meer na update 2.0 naar 2.1 timmeken2 iPhone algemeen 5 25 September 2008 18:46
edge werkt niet meer leslow Archief 1 3 August 2008 16:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:10.