iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iphone gemaakt om te mislukken (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/10351-iphone-gemaakt-om-mislukken.html)

truckdiver 31-03-08 16:55

iphone gemaakt om te mislukken
 
Apple iPhone Doomed To Failure -- Windows Mobile 7 Plans For 2009 Leaked | NetworkWorld.com Community
zullen al maar schrik krijgen van MS:D

forum.bericht 31-03-08 17:35

Schrik zal wel meevallen.

Ik ben absoluut geen "hersendode Applefan" maar al het Apple spul is (in de praktijk) beduidend stabieler en betrouwbaarder dan dat van MS. Is ook logisch want MS heeft heel weinig invloed op de gebruikte hardware terwijl Apple zowel de hard- alsook de software dicteert.

(Tot voor enkele jaren had ik uitsluitend MS spul en tegenwoordig beide)

Bertje 31-03-08 18:53

doe mij die iphone maar.. :D

Nederwiet 31-03-08 19:26

"Microsoft's put a lot of thought into how to make the mobile phone interface more intuitive and easier to use"

Laat ze eerst maar eens beginnen met hun eigen site!

Blackherrie 31-03-08 19:51

Als ze de reset knop zo groot maken als een stuiver, en een beetje dicht bij het touchscreen dan is het perfecto.
Ik vind het nu zo'n gehannes om het ding elk uur te resetten.

yingie 31-03-08 21:31

Haha, die gabbers van Microsoft ook. Grappig verhaaltje van die anti-Apple-redacteur want dat is ie wel, al zegt hij zelf van niet. Hij maakt een paar denkfouten: Apple is niet uit op marktdominantie (maar verdient per verkochte iPhone wél vele malen meer dan welke andere mobieltjesmaker voor zíjn mobieltje; waarvan ie er dan ook nog eens tig modellen van uitspuugt), vrijwel alle programma's die ertoe doen zijn ook voor de Mac verkrijgbaar (je moet misschien een beetje harder zoeken, hoewel dat ook wel meevalt) en Mac-apparatuur is relatief goedkoper (absoluut gezien zijn windhoos-machines zeker goedkoper).
Daarnaast is het erg grappig om te lezen hoe lyrisch hij is over de 'plannen' van Microsoft afgezet tegen het bewezen nut, praktisch én estethisch, van de iPhone van Apple. En eerlijk gezegd (maar ik ben dan werkelijk een Apple-idioot), de functionaliteit die hij beschrijft van toekomstige windows mobieltjes maakt me al misselijk als ik eraan denk: bij vrijwel elke beweging doet zo'n windows mobieltje dan iets! Pfff... moet er niet aan denken. Heb toch graag enige stabiliteit. Apple houdt de deur dan angstvallig dicht (met goede redenen ook nog eens, vind ik), daardoor is de iPhone wel erg stabiel. Bovendien hebben we dadelijk met Pwnage ook geen klagen meer over beperkingen van Apple.

Destiny 31-03-08 21:33

Microsoft lijkt wel een beetje op Zibri....

Alles kopieren van andere mensen :p Tis gewoon triest te noemen hoeveel MS kopieert van bijvoorbeeld Apple. Check alleen al die WM7 plaatjes......en trek je conclusie.

Als Apple ECHT dominant wil zijn lukt ze dat best. Ze hebben het gedaan met de iPod. Maar kunnen het makkelijk met de iPhone.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:02.