iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone upgrade. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/10387-iphone-upgrade.html)

Charles Nasi 01-04-08 01:16

iPhone upgrade.
 
Beste mensen!

Ik ben nu bijna 1,5 maand trotse eigenaar van een iPhone! De iPhone die ik kocht was een gesealde 1.1.2 4.6 OTB iPhone, en heb ik door middel van ZiPhone mijn iPhone voorzien van bootloader 3.9FB icm. firmware 1.1.3. Toen firmware 1.1.4 uitkwam, heb ik deze geinstalleerd en dankzij ZiPhone weer werkend gemaakt. Telefoon, sms, youtube, gprs alles werkt.

Nu het probleem. Omdat ik erg veel voor de iPhone heb geprogrammeerd, vooral achtergrondservices (TeleXTool), en mijn apparaatje echt als DEV-unit heb gebruikt, heb ik het gevoel dat mijn iPhone veel trager is geworden (ook na een restart) Zo heb ik het de NVRam-boot naar Verbose gezet om te kijken wat ie logt, een hoop extra gerei van eigen productie. Omdat ik nu mijn code over ga zetten naar de officiele SDK, wil ik gewoon een clean iPhone.

Ik wil mijn iPhone cleanen, maar niet meer met ZiPhone, want een kameraadje heeft daardoor geen Wi-Fi meer! Nu lees ik vanalles over iLibertyX en iPlus enzo en over 3.9FB en 4.6. Ook over Pwnage, maar ik zie die custom bootloaders niet echt zitten. (Wil het toch even afkijken wat dat met zich meeneemt)

Mijn vraag aan jullie is, hoe kan ik mijn iPhone naar Firmware 1.1.4 clean icm. BL4.6 krijgen, zonder dat ik een brick krijg of een niet meer goed functionerende iPhone.

Alvast super bedankt!:D

Charrel

Nikooos 01-04-08 07:21

Die afweging kan je best zelf maken.

Anders krijg je hier allemaal reacties dat de ene het ene progje heeft gebruikt en de ander het andere progje. Daar heb je toch niets aan.

Voor iedereen een eigen topic wat de beste opties is, wordt ook overdreven. Je kan het beste je eigen afweging maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.