iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Zacht geluid door oorgedeelte. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/10799-zacht-geluid-door-oorgedeelte.html)

Charles Nasi 07-04-08 09:13

Zacht geluid door oorgedeelte.
 
Beste mensen,

Een tijdje terug een iPhone gekocht, en gisteren mijn iPhone helemaal leeggehaald en dankzij Pwnage en BootNeuter van 3.9 terug naar BL 4.6 gegaan in combinatie met firmware 1.1.4. Nu wilde ik de NL'se taal --> dus BSD Subsystem en de files uit de repo van ifoneguide gehaald.

Ik super blij! Want alles weer supersnel!! Maar nu ik gisteren bij mijn vriendin was, en een liedje afspeelde besefte ik dat er iets niet klopte. Namelijk; het geluid wat normaal door de echte speaker komt, komt nu ineenkeer door het oorgedeelte. Oftewel superzacht geluid, als ik word gebeld, toetsdeuntjes, iPod functie, youtube. Gewoon heel de meuk.

Is dit probleem op te lossen? Meer voorkomend probleem? Want het geluid is gewoon te zacht voor dagelijks gebruik. Verder is bij het bellen het geluid SUPER zacht.

Alvast super bedankt!

EDIT:

Probleem opgelost! Het erinduwen van de oortjes, gevolgd door ineenkeer verwijderen heeft geholpen! De muziek werd gepauzeerd en toen ik op de play-knop drukte, ging het ineenkeer goed!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:17.