Nieuwe Vodafone kaart op nep turbosim = No Sim melding

Nieuwe Vodafone kaart op nep turbosim = No Sim melding discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb bij mijn iphone zo'n nep turbosim kaart gekocht en die werkte meteen met mijn t-mobile kaart. Ik ben begonnen met 1.1.2, restore naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 09-04-08, 13:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard Nieuwe Vodafone kaart op nep turbosim = No Sim melding

Ik heb bij mijn iphone zo'n nep turbosim kaart gekocht en die werkte meteen met mijn t-mobile kaart. Ik ben begonnen met 1.1.2, restore naar 1.1.1.. weer een upgrade etc. Voor de Ziphone generatie

Nu ben ik overgestapt op Vodafone maar mijn nieuwe simkaart wil het niet doen icm die turbosim. Blijf de melding: No SIM zien en krijgen. Vervang ik het voor mijn oude T-Mobile kaart: werkt het wel!

Mijn nieuwe Vodafone kaart werkt wel meteen in andere telefoons.. heb ook al de pincode eraf gehaald maar het wil niet werken.

Iemand nog tips? Ik had eigenlijk gedacht dat het alleen een kwestie van kaartje wisselen zou zijn.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-04-08, 13:37
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

waarom niet upgraden nr 1,1,4?
heb je turbosim niet meer nodig
__________________
at your service
  #3  
Oud 09-04-08, 13:44
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Als ik niks vind ga ik dit: https://forum.iculture.nl/f59/i...hone-2-5c.html maar doen denk ik. Maar nogmaals had ik gehoopt en verwacht dat het gewoon oud en vertrouwd verder zou werken.
  #4  
Oud 09-04-08, 13:44
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Wat truckdriver zegt. En waarschijnlijk is het probleem die neppe turbosim kaart...

Als je nou zou kunnen vertellen wat voor neppe turbosim is, dan kan je waarschijnlijk beter geholpen worden, maar updaten naar 1.1.4 zodat je die turbosim niet meer nodig hebt lijkt het slimste.
  #5  
Oud 09-04-08, 13:53
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Deze zijn het:



Voor een UK iphone dus. Gewoon een merkloos ding.
  #6  
Oud 09-04-08, 15:00
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

gewoon updaten naar 1.1.4 joh, is niets meer aan, wacht nog even op WinPwn en gogogo of gebruik iLiberty+
  #7  
Oud 09-04-08, 15:01
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Ik ga dit vanavond doen: https://forum.iculture.nl/f59/i...hone-2-5c.html

Ziphone, is ook goed toch?

Dan kan de simkaart er zo in..

thnx
  #8  
Oud 09-04-08, 16:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 228
Standaard

Ik zou wachten op winpwn! dat is nog beter en dan is er een kleiner risico dat er wat fout gaat!
  #9  
Oud 09-04-08, 16:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

@Faith: ja gewoon even met Ziphone erover ,..en je kunt bellen..

Er komen bijna iedere week betere, makkelijker, minder gevaarlijker tools uit,.. maar als je graag NU bellen wilt,.. (of ik,..in Oktober)...dan moet je NU wat doen enne ik heb al een "paar" Iphone met Ziphone ge-opent,..nooit een probleem...

Of je wacht nog een paar weekjes,.dan komt ZEKER nog wat beters
  #10  
Oud 09-04-08, 18:54
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Dames en heren: Ik kan weer bellen

Eitje, DFU -> Restore -> Do it all. Binnen 20 minuten was het gepiept, geweldig. Al makkelijk genoeg toch?

iTunes heeft de back-up terug gezet en ik hoef alleen maar ff wat apps opnieuw te installeren. Geniaal. Baalde ervan dat ik vanmiddag niet kon bellen maar ben blij dat ik 1.1.4 draai.

Eindelijk aan de slag met gprs
  #11  
Oud 09-04-08, 18:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Oh nep turbosim kopen, iemand?
  #12  
Oud 09-04-08, 19:34
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

slotje dus.. verkopen doen we niet hier..
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ineens melding ''geen SIM kaart geinstalleerd'' iFas iPhone algemeen 1 01-01-11 14:22
Gegevens Sim kaart vodafone Ray111 iTunes 1 01-03-10 17:06
1.1.2 + turbosim + vodafone 64k sim percy Unlock [archief] 5 12-03-08 10:22
Turbosim op andere sim kaart plaatsen. Bahemath Unlock [archief] 3 29-01-08 10:03
Sim kaart knippen voor Turbosim (vodafone) lhy Unlock [archief] 2 12-01-08 14:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:05.