UMTS??

UMTS?? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb dus een rekening gehad omdat ik mb gebruikt had via umts ? Ik schijn niet aangerekend te zijn voor gebruik van wifi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 April 2008, 22:52
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Berichten: 4
Standaard UMTS??

Hoi,

Ik heb dus een rekening gehad omdat ik mb gebruikt had via umts? Ik schijn niet aangerekend te zijn voor gebruik van Wi-Fi (die ik trouwens alleen in huis kan gebruiken), maar wat is umts???
Ik heb geen flauw idee dat ik iets anders buiten het Wi-Fi netwerk om doe.
Bij settings (apn) staat trouwens helemaal niets ingevuld!

Groetjes Mercuryfan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2008, 22:02
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Wi-Fi is gratis, daar hoef je verder niet voor te betalen, mits je dat gewoon via je eigen router doet uiteraard! Enkele andere providers sturen inderdaad gewoon data door als je erom "vraagt" als je iphone niet op Wi-Fi zit gaat hij dus automatisch zoeken naar alternatieven (syncronisatie mail bvb.) en dan word je daarvoor aangeslagen bij je provider!

Wellicht kun je je provider bellen om dit helemaal uit te laten schakelen, of een abonnenment te nemen of anders via de installer een applicatie installeren om gprs uit te schakelen!

Succes
  #3  
Oud 23 May 2008, 17:46
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je kan het geloof ik uit zetten met bossprefs
  #4  
Oud 24 May 2008, 23:36
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Ja bedankt voor de tip slodo, kwam bossprefs tegen in de installer, even geprobeerd en vanmiddag in Belgi even uitgeschakeld, kon idd niet meer connecten...... beter als elke keer via settings-general-network mijn gegevens aanpassen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile Abbonement + umts usb stick Newjersey T-Mobile 2 24 October 2009 17:45
Zonder 3G geen GPRS/UMTS iPhoneBitch T-Mobile 0 19 August 2008 05:26
UMTS op de Iphone ArB Archief 32 25 April 2008 18:59
UMTS iCulture Wiki - Begrippen 0 11 November 2007 22:35
Ooit UMTS op Iphone? Dylan Archief 1 13 October 2007 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:32.