locateme is niet zuiver

locateme is niet zuiver discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) misschien weten jullie wat er aan de hand is , maar als ik op locateme druk wijkt hij een kilometer of zo af is dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 April 2008, 11:51
imprezaturbogirl's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: nistelrode
Berichten: 29
Standaard locateme is niet zuiver

misschien weten jullie wat er aan de hand is , maar als ik op locateme druk wijkt hij een kilometer of zo af
is dat altijd zo of kan ik het op neen of andere manier zuiver krijgen?
o ja ik heb de 1.4 versie

Laatst gewijzigd door imprezaturbogirl; 30 April 2008 om 11:54.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 April 2008, 12:02
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Misschien eens even verder zoeken op dit forum ( zoekknop is rechts bovenaan in vette blauwe letters)
  #3  
Oud 30 April 2008, 16:24
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door imprezaturbogirl Bekijk bericht
misschien weten jullie wat er aan de hand is , maar als ik op locateme druk wijkt hij een kilometer of zo af
is dat altijd zo of kan ik het op neen of andere manier zuiver krijgen?
o ja ik heb de 1.4 versie
Nauwkeurigheid wordt bepaald door de hoeveelheid GSM/Wi-Fi punten die hij kan vinden.
  #4  
Oud 30 April 2008, 23:46
imprezaturbogirl's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: nistelrode
Berichten: 29
Standaard

oke dank je welvoor de info
  #5  
Oud 30 April 2008, 23:54
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Locatiefunctie bij GoogleMaps

Slotje
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:03.