iBares werkt niet

iBares werkt niet discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik probeer net iBares uit maar dat programma werkt niet bij mij. Eerst moet je zon RSA ding aanmaken. Dat doe ik en hij geeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 May 2008, 18:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard iBares werkt niet

Ik probeer net iBares uit maar dat programma werkt niet bij mij.
Eerst moet je zon RSA ding aanmaken. Dat doe ik en hij geeft aan dat gelukt is.
Als ik daarna de terminal sluit staat er: " Checkin RSA connection ". Na een seconde of 5 krijg ik weer precies hetzelfde popup menu dat zegt " RSA communication needs to be set up. One moment..."

Als ik wacht gebeurt er niks. En als ik op OK druk kom ik weer in de terminal :s

Weet iemand wat er mis is ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 May 2008, 18:37
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hier mag weer een slotje op. Hij werkt ineens wel
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 1 May 2008, 18:54
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Sommige dingen lossen zich zelf op
__________________
  #4  
Oud 1 May 2008, 20:16
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Wanneer krijgen we een wiki artikel ervan destiny ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 14:54
ibares probleem?? Francis78 Desktop-applicaties 0 16 September 2008 22:28
iBares colliehome Jailbreak apps en thema's 3 16 September 2008 20:39
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:02.