edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld.

edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al gelezen hoe het moet, maar hoe moet ik in de directory van de iphone komen en de 1en op 0 zetten? Sorry ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-05-08, 22:36
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld.

Ik heb al gelezen hoe het moet, maar hoe moet ik in de directory van de iphone komen en de 1en op 0 zetten? Sorry ben nu echt heel wanhopig en dit kost me bakken vol met geld!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-05-08, 22:41
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Je moet BossPrefs via de Installer downloaden en via daar Edge uitzetten
  #3  
Oud 02-05-08, 22:42
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 18
Standaard

Ja dat is idd een beter manier, werkt ideaal.
Heeft mij de eerste paar dagen ook een bult geld gekost :+
  #4  
Oud 02-05-08, 22:45
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

dat kan niet heb ik net gelezen, het moet echt door de 1 op 0 te zetten las ik, ik heb kpn en die heeft daar problemen mee. Met services.app lukte het ook al niet.
  #5  
Oud 02-05-08, 22:51
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

ArB slotje graag ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 02-05-08, 22:54
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

gesloten wegens dubbelposten
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hardware: Kost GPS geld? andreasksv iPhone Navigatie 45 27-06-10 11:55
Bitesms Kost Geld? chabirx Archief 1 10-08-09 11:19
Heel veel apps, veel starten niet meer op trevisnl Archief 4 22-05-09 20:39
edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld. lers Archief 9 02-05-08 23:33
KPN EDGE uitschakelen, help! kost me flink wat geld! lers Archief 2 02-05-08 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:27.