iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Help, nog altijd geen Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/12549-help-altijd-geen-wifi.html)

Timmer 07-05-08 22:04

Help, nog altijd geen Wi-Fi
 
Ik heb een zeer vervelend probleem dat ik maar niet opgelost krijg. Ik heb echt wel alle Wi-Fi berichten bekeken en na van alles geprobeerd te hebben, kom ik er toch niet uit.
Ik heb een:

iPhone US 1.1.4 OTB BL4.6
Huidige firmware: 1.1.4
Bootloader: 3.9FB
Baseband: 04.04.05_G
Unlock: iPlus 2.0b

De situatie is als volgt:

Na de eerste keer met ziphone gekraakt te hebben, werkte alles perfect, tot plots de Wi-Fi uitviel en niet meer aan te krijgen was… bij Wi-Fi stond “Not Connected” terwijl m’n laptop wel perfect op het netwerk kon. Na de aanpassingen aan m’n modem (volgens sommige berichten op het forum) bleef dit onopgelost. Een paar dagen later liet ik de Wi-Fi fix (no signal) van George Zhu in iLiberty+ lopen en het was opgelost.
Een tweetal weken later had ik hetzelfde probleem: plots geen Wi-Fi meer… Maar nu werkte de Wi-Fi fix ook niet meer. Dan maar restoren en unlocken met iLiberty+, maar het probleem was niet opgelost, geen Wi-Fi dus… Een paar dagen later deed ik weer de Wi-Fi fix en er gebeurde niets, terwijl ik een paar uur later de iPhone herstartte, nadat ik de netwerk settings had gereset, en ja hoor, het werkte weer.
En dan weer een paar dagen later, geen Wi-Fi… Nu heb ik echt alles weer geprobeerd, maar niets werkt! ik heb hem al terug laten restoren en gekraakt met iPlus 2.0b en toch werkt het niet.
Nu nog effe dit: telkens ik op een openbare hotspot ging en ik kwam thuis had ik geen Wi-Fi niet meer… en die geen Wi-Fi connectie was overal, niet enkel thuis.

Alsjeblief kan iemand mij helpen? Want ik wordt redelijk zot!

slodo 08-05-08 08:40

dit heb ik ook gehad. wat bij mij lukte was dit:
gan naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerkinstellingen.
veel succes

rammer 08-05-08 18:19

hoi ik heb het ook net geprobeerd

maar het gaat nog steeds niet

als ik op safarie ga komt er op server is onvindbaar

wat zou dat kunnen zijn ?

mvg rammer

slodo 09-05-08 12:26

sorry dan weet ik het niet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:00.