iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Opgelet voor oplichters! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/127124-opgelet-voor-oplichters.html)

Techfreak 08-10-12 23:33

Opgelet voor oplichters!
 
Ik heb dit even schaamteloos gekopieerd uit een artikel. :-)

Bestel geen iPhone 5 bij easy-2order.com!

Easy-2order.com adverteert vandaag in het Algemeen Dagblad met een iPhone 5 zonder simlock. Het 16GB-model van de iPhone 5 zou beschikbaar zijn voor 649 euro. Let echter op! Het lijkt om een oplichter te gaan.

Dit schrijft Portable Gear. De website nam contact op met de bekende gelijknamige webshop easy2order.nl. Deze webwinkel geeft aan geen banden te hebben met easy-2order.com. Zowel het KvK- als BTW-nummer dat easy-2order.com vermeldt zijn echter wel van easy2order.nl. Het lijkt er dus op dat easy-2order.com probeert mee te liften op de naamsbekendheid van easy2order.nl

Domeinnaam onlangs geregistreerd
Easy2-order.com claimt daarnaast te bestaan sinds 1999. Onderzoek wijst echter uit dat de domeinnaam easy-2order.com pas op 27 september is geregistreerd en dus pas enkele dagen actief is. Ook blijken de teksten die op de website bij producten worden weergegeven te zijn gekopieerd van andere websites. De teksten op de website zijn hierdoor niet één geheel, wat opvallend is voor een webshop.

Wij raden je daarom aan geen bestellingen te plaatsen op easy-2order.com, aangezien het niet met zekerheid te zeggen dat bestelde producten daadwerkelijk geleverd zullen worden. Let overigens op! Easy2order.nl is een bekende webshop en heeft niets met de situatie te maken. Je kunt dus wel veilig bij easy2order.nl producten bestellen.

XIII 09-10-12 00:35

Allemaal al voorbijgekomen op dit forum. Daarom een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:59.