Hoe krijg ik Anysim 1.1 werkend op mijn iphone (Zonder winSCP) ??

Hoe krijg ik Anysim 1.1 werkend op mijn iphone (Zonder winSCP) ?? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ten eerste, grote dank van mij voor iedereen voor dit superforum. Ik heb mijn hagelnieuwe Iphone 1.1.1 gejailbreaked e.d en alles werkt nu op bellen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 October 2007, 21:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard Hoe krijg ik Anysim 1.1 werkend op mijn iphone (Zonder winSCP) ??

Ten eerste, grote dank van mij voor iedereen voor dit superforum. Ik heb mijn hagelnieuwe Iphone 1.1.1 gejailbreaked e.d en alles werkt nu op bellen na. Nu wil ik anysim 1.1 werkend op mijn Iphone krijgen maar ik heb enorme problemen met winSCP. Welke andere manieren zijn er om dit te doen? Kan ik het downloaden ergens met safari op mijn iphone en dan installeren zodat het werkt?

mvg,

Michiel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 October 2007, 21:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

hoi, tja.. als je problemen met winscp hebt lijkt het of je ssh niet goed werkt.
set je de verbinding wel goed op? (de juiste instellingen)
  #3  
Oud 25 October 2007, 21:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

ja volgens mij wel, wat ik doe is exact zoals het beschreven staat in alle instructies. De foutmelding in winscp is: Network error: Connection refused. Iphone heeft werkende Wi-Fi....
  #4  
Oud 25 October 2007, 21:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

probeer even Open SSH via de installer.app opnieuw te installeren.. kijken of dit soelaas bied. anders heb ik geen idee.
  #5  
Oud 26 October 2007, 07:51
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

BSD en SSH geinstalleerd via installer.app?

Je kunt AnySIM ook installeren door in Installer.app naar sources te gaan (rechtsonderin in v3.0), dan edit -> add... en de volgende URL toe te voegen:
http://iphone.blurgle.ca/repo/
Als je m dan opslaat en refreshed zie je AnySIM in de lijst staan...

NB: je moet hier volgens mij wel eerst BSD voor geinstalleerd hebben, anders schijnt AnySIM niet te werken. Je kunt uit de installer ook ff "services" installeren, dan krijg je een icoon op je springboard waarmee je o.a. SSH aan en uit kunt zetten. Kun je meteen zien of hij geinstalleerd is
  #6  
Oud 26 October 2007, 14:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Oke nu staat alles erop, anySIM 1.1, ssh en bsd, maar nu wat nu weer niet werkt is de slider. Ik open anysim, wil de slide naar rechts halen om te unlocken, maar dat doet hij niet. 'Slide to unlock' komt dus niet in beweging.
Wat te doen??
  #7  
Oud 26 October 2007, 14:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miguellio Bekijk bericht
Oke nu staat alles erop, anySIM 1.1, ssh en bsd, maar nu wat nu weer niet werkt is de slider. Ik open anysim, wil de slide naar rechts halen om te unlocken, maar dat doet hij niet. 'Slide to unlock' komt dus niet in beweging.
Wat te doen??
Je moet de file rechten aanpassen van het bestandje anySIM in de map anysim.app
deze moet je even naar 755 zetten, oftewel je geeft aan dat de root user lees, schrijf en executable rechten heeft.
open even het programma putty (windows).
je moet je ip adres ingeven van de iphone en een gebruikersnaam en wachtwoord

Dan doe je als je in de iphone zit:
cd /
cd applications
chmod 755 /anysim.app/anysim
Hierna moet het wel lukken als ik het juiste path aangegeven heb (controleer dat even!!!)
succes
  #8  
Oud 26 October 2007, 15:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

miguellio, de rechten van AnySIM staan nog niet goed. Pas deze met WinSCP op met PuTTy aan. Zowel de map AnySIM.app als anysim binnenin die map moeten op 755 gezet worden (via PuTTy inloggen op je iPhone, daarna chmod 755 /Applications/AnySIM.app en chmod 755 /Applications/AnySIM.app/anysim).

edit: Wi-Fi was me al voor.
  #9  
Oud 26 October 2007, 15:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

oke bedankt!
kan dit ook met winSCP? en zo ja hoe?
  #10  
Oud 26 October 2007, 15:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Ja, via File -> Properties en dan onder Properties overal een vinkje zetten bij 'X'. Dat kun je op de map doen. Vink dan wel helemaal onderaan in het properties-scherm 'set recursively' aan.
  #11  
Oud 26 October 2007, 15:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Oke! Spuer bedankt, het werkt!!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe krijg ik mijn filmpjes en foto's over op mijn computer? patriciavandun Muziek, foto & video 1 12 February 2011 18:18
app store op iphone 3g hoe krijg ik het werkend? Tieme iPhone Apps 10 14 July 2008 22:13
Hoe krijg ik Edge werkend met een Vodafone UMTS abo? Richard2008 Vodafone 2 20 May 2008 21:22
Hoe maak ik mijn u.s.a iphone volledig werkend dborneman iPhone algemeen 21 24 November 2007 16:34
ik krijg Anysim niet op mijn iphone HELP!? Franky Unlock [archief] 3 2 November 2007 15:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.