iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone 1.0.x of 1.1.1? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/1505-iphone-1-0-x-1-1-1-a.html)

Mr. Macminded 27-10-07 20:04

Iphone 1.0.x of 1.1.1?
 
Hallo allemaal,

Als eerste, ik ben nieuw op dit forum en tevens ben ik samen met een collega sinds gisteren de trotse bezitter van een iPhone.

Ik heb een week 41 model, dat standaard met de 1.1.1. firmware kwam. Deze heb ik gisteren succesvol weten te hacken met de hack op Hacintosh. Alles werkt en ik ben er zeer tevreden over.

Maar nu komt het,… met de iPhone van m'n collega wil het nog niet zo vlotten en het is nog niet gelukt deze gehacked te krijgen.

Uit zijn serienummer heb ik kunnen ondervangen dat het om een week 36 model gaat, wat –denk ik– met de 1.0.x firmware uit de doos kwam.

Na een eerste hackpoging, die niet lukte, hebben we heb hersteld via iTunes, en dus staat de 1.1.1. firmware erop.

Kunnen we deze iPhone nu beschouwen als een 1.0.x of een 1.1.1 iPhone? En welke hack moeten we hier op loslaten? De AnySim hack die deze, de iPhoneclub website, staat of de 1.1.1. AnySim hack??


Dan nog wat losse vraagjes…

1) Met mijn hack (de AnySim 1.1.1., dus) is geloof ik de baseband geflashed. Wat houdt dat precies in? Ik kan het nergens vinden op internet.

2) Wat bedoelen ze precies met 'virgin' iPhones? iPhones die nog nooit gehacked zijn of iPhones die teruggebracht zijn (ook ná een hack), naar hun out of the box firmware?

3) Kunnen alle hacks, en dus ook de 'baseband flash' hack, weer teruggebracht worden naar de oorspronkelijke systeemsoftware? Zoals hij bijvoorbeeld precies uit de doos kwam of door middel van een softwareherstel/update?

Alvast vriendelijk bedankt,

Jeroen

reno1 28-10-07 13:52

hey volgens mij wordt er met virgin iPhone bedoeld een phone uit de doos. succes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:44.