Werkt franse iphone 3g met belgische pre paid kaart?

Werkt franse iphone 3g met belgische pre paid kaart? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Nu mobistar me serieus ontgoocheld heeft zou ik 17 juli een unlockte iphone willen gaan kopen in Frankrijk,maar werkt deze met een Belgische pre paid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-07-08, 19:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 1
Standaard Werkt franse iphone 3g met belgische pre paid kaart?

Nu mobistar me serieus ontgoocheld heeft zou ik 17 juli een unlockte iphone willen gaan kopen in Frankrijk,maar werkt deze met een Belgische pre paid kaart van Mobistar?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-07-08, 21:30
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 289
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zjeen Bekijk bericht
Nu mobistar me serieus ontgoocheld heeft zou ik 17 juli een unlockte iphone willen gaan kopen in Frankrijk,maar werkt deze met een Belgische pre paid kaart van Mobistar?
Waarschijnlijk zijn deze alleen bruikbaar op Franse providers, dus zal je moeten wachten op een software unlock
  #3  
Oud 05-07-08, 00:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Abu Bekijk bericht
Waarschijnlijk zijn deze alleen bruikbaar op Franse providers, dus zal je moeten wachten op een software unlock
Een unlockte iPhone
  #4  
Oud 05-07-08, 12:11
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 289
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mathim Bekijk bericht
Een unlockte iPhone
Deze zijn waarschijnlijk op de providers van een land gelocked, dat betekent dat je ze alleen op Franse providers kan gebruiken, maar ik kan er naast zitten. En ik zie helemaal geen nut om een iPhone los voor iets van 600 te kopen, dan kan je net zo goed gewoon een abonnement bij T-Mobile nemen, want dan ben je 800 voor het goedkoopste abonnement + 8GB iPhone kwijt.
  #5  
Oud 05-07-08, 12:17
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 580
Standaard

Geldt dat hetzelfde met een iPhone uit Zwitserland? Moet zeker ook eerst een software-unlock voor komen, voor dat de Nederlandse SIM het doet?

Nog een vraag: Als het toetsenbord van Zwitserland anders is (wat in Frankrijk ook het geval is) dan kan deze met software goed op de Nederlandse toetsenbord gezet worden?

Greetz,
Doblie.
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #6  
Oud 05-07-08, 12:22
colliehome's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Beringen
Berichten: 2.480
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome
Standaard

Het is hier al heeeeel vaak aan bod gekomen. We zullen moeten afwachten ....
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 05-07-08, 12:46
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 289
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doblie Bekijk bericht
Geldt dat hetzelfde met een iPhone uit Zwitserland? Moet zeker ook eerst een software-unlock voor komen, voor dat de Nederlandse SIM het doet?

Nog een vraag: Als het toetsenbord van Zwitserland anders is (wat in Frankrijk ook het geval is) dan kan deze met software goed op de Nederlandse toetsenbord gezet worden?

Greetz,
Doblie.
Waarschijnlijk als je het op een andere taal zet wordt het toetsenbord ingesteld wat ze in dat land gebruiken
  #8  
Oud 05-07-08, 15:17
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

hier gaan we dus even een slotje op gooien.. Kristallen bollenwerk doen we hier niet aan
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
De SIM kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund (Pre Paid Proximus) Mart71 Archief 2 15-10-09 00:17
Iphone Pre paid O2 (UK) Sjoes Koopinformatie Rest Europa 3 28-04-09 22:19
Beste pre-paid SIM-kaart voor iPhone Doblie Overige providers Nederland 6 07-02-09 18:21
iPhone in combinatie met pre-paid T-mobile? robz88 T-Mobile 5 24-12-08 00:04
Eindeloos internet met een pre-paid SIM Doblie Koopinformatie Nederland 3 26-09-08 15:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:06.