iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Vraaaaaaaaagje (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/15593-vraaaaaaaaagje.html)

esmee15 06-07-08 19:01

Vraaaaaaaaagje
 
Hoi Allemaal,

Ik heb een vraag...mijn nichtje komt mijn volgende maand opzoeken. Zij woont in amerika en wil dingen voor mij mee nemen....ik heb natuurlijk een lijstje gemaakt en daarop ontbreekt de iphone natuurlijk niet!

Maar nu is mijn vraagje kan je de nieuwste iphone, als zij deze voor mij meeneemt hier ook unlocken en dus gebruiken?Hiermee bedoel ik de iphone 3g....Zou degene die hier meer van weet mij dis alsjeblieft willen laten weten?

Alvast bedankt!!

Groetjes:)

iMario 06-07-08 19:16

Beste Esmee, welkom op het forum hier:D
het is alemaal nog niet bekend kwa unlockings mogelijkheden van de iPhone 3G, en moest je in Amerika niet meteen een abbo nemen in de winkel en daar activeren? dacht ik tenminste

Celf 06-07-08 19:21

Over 14 dagen weten we heel veel meer. Daarna is er nog tijd genoeg om het lijstje eventueel aan te passen. Zoals het er nu naar uitziet MOET je de nieuwste iPhone in de winkel activeren. AT&T heeft al video's uitgebracht met instructies hoe te activeren. Over ruim een week komt ie uit en de dagen daarna horen we wel wat er allemaal wel in niet kan. De fora zullen weer overlopen met allerlei nieuwe informatie.

Destiny 06-07-08 19:54

Welkom Esmee15 :D
Helaas kunnen wij ook niet in de toekomst kijken. Of dat de nieuwe iPhone geactiveerd en geunlockt kan worden is nog steeds niet zeker. Waarschijnlijk wel, maar het kan even duren. Er is al veel te vinden over de 3G iPhone. Gebruik hiervoor even de zoekfunctie.

Wil je voortaan ook een betere topic titel gebruiken? Vraagje is natuurlijk erg vaag.

Ik ga er een slotje op zetten, omdat ( nog ) niemand een antwoord kan geven op jouw vragen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:11.