iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   met Wi-Fi op universiteitsnetwerk (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/1602-wifi-op-universiteitsnetwerk.html)

steven 30-10-07 10:31

met Wi-Fi op universiteitsnetwerk
 
Hoi allemaal,

dit forum is helemaal geweldig, het heeft mij en mijn iPhone al vele malen geholpen.
Nu heb ik een vraag, ik zit op de technische universiteit in eindhoven. daar is Wi-Fi beveiligd. iedereen heeft een laptop met een usernaam en wachtwoord dat op het netwerk kan.
Ik heb gevraagd of ik met mijn iPhone ook op het netwerk kan, en ze hebben vervolgens het mac adres van mijn telefoon toegevoegd aan de lijst. Nu moet ik echter wel inloggen met mijn usernaam, en wachtwoord natuurlijk. Weet iemand hoe ik de naam van mijn iPhone kan veranderen in mijn usernaam?

alvaste bedankt

Brimme 30-10-07 12:10

Meeste universiteiten gebruiken een 802.1x Beveiliging en daarmee kan je voorlopig nog niet op het netwerk komen. Tenminste bij mij bij de Uva lukt het nog niet.

sausje 08-11-07 10:22

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door steven (Bericht 11238)
Nu moet ik echter wel inloggen met mijn usernaam, en wachtwoord natuurlijk. Weet iemand hoe ik de naam van mijn iPhone kan veranderen in mijn usernaam?

Wordt de naam van je iPhone gebruikt als username? Dat zou het in principe op moeten lossen, maar het lijkt mij sterk...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.