iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone loopt vast, en springt in herstelmodus (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/16317-iphone-loopt-vast-springt-herstelmodus.html)

denni 15-07-08 15:54

iPhone loopt vast, en springt in herstelmodus
 
Hey,

Ik heb een heel vaag probleem met mijn iPhone. Vorige vrijdag sprong hij opeens in de herstelmodus, nou fijn even hersteld en geunlocked(met iLiberty+), verdere nog niet veel mee gedaan. Toen wilde ik gister onderweg een muziekje luisteren dus zet ik de ipod aan, maar toen ik op shuffle of een nummer drukte crashte de iPod, na 3x proberen hing mijn hele iPhone vast.
Toen heb ik hem proberen te rebooten door middel van de home knop en sleep/wake knop ingedrukt te houden. Maar toen sprong hij weliswaar uit, maar hij sprong automatisch alweer aan(wat normaal dus niet de bedoeling is) en hij staat nu weer in de herstelmodus.

Ik heb hem nu nog niet weer hersteld, maar ik denk dat ik nu ZiPhone ga proberen om hem te unlocken, echter las ik in een nieuwsbericht dat dit gevaarlijk kon zijn, waardoor ik de laatste keer besloten had om het met iLiberty+ te doen, daarvoor deed ik het altijd met ZiPhone en daarmee had ik deze problemen niet...
Is het aan te raden het eens met ZiPhone te proberen(of WinPWN?), of heeft het helemaal niet met het programma naar keuze te maken?(of nog wachten tot er een unlock voor iPhone 2.0 beschikbaar komt?)

Bomans 15-07-08 15:58

Probeer het met eens met een ander programma in afwachting van de 2.0 unlock
Ervaringen over deze programma's kan je genoeg vinden op het forum.

Deze gaat op slot.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.