hoe krijg je 3g op gang

hoe krijg je 3g op gang discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen ik heb net mijn iphone opgehaald ik heb met itunes willen registreren maar ik heb geen visa dus heb toen op anuleren gedrukt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-07-08, 12:01
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard hoe krijg je 3g op gang

Hey mensen ik heb net mijn iphone opgehaald
ik heb met itunes willen registreren maar ik heb geen visa
dus heb toen op anuleren gedrukt
mijn telefoon doet nu wel
maar ik krijg geen 3g verbinding dus gaan geen youtube filmjes kijken
licht dat daar aan
of moet ik dat ergens bij instellingen doen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-07-08, 12:04
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Rijswijk ZH
Berichten: 31
Standaard

Het registreren en activeren hadden ze toch in de winkel moeten doen ?
  #3  
Oud 16-07-08, 12:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

// verplaatst //
  #4  
Oud 16-07-08, 12:06
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Naar gelang telecomprovider moet je deze instellen.Dit kan in general/network/edge.
Voor de juiste gegevens moet je eens kijken bij je telcom provider.
Dit geeft niets met itunes te maken.
// deze gaat op slot omdat er al genoeg over geschreven is. Gebruik de zoekfunctie aub.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik frash? wisser Jailbreak apps en thema's 7 01-11-10 19:41
hoe krijg je al je apps terug na fw jaimiefanatic iPad Apps 1 30-09-10 04:35
Hoe krijg ik dit weg??:O jard Jailbreak apps en thema's 9 13-08-08 23:48
Het is 11 Juli en hoe nu aan de gang ! Ezekiel Archief 2 23-06-08 13:15
hoe krijg ik firmware 2.0 via pc op me iphone help!! mwlens Unlock [archief] 2 07-04-08 22:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:15.