Geheugen tekort?

Geheugen tekort? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ey, Ik heb de Iphone 8 gig! En heb nog 6 gig over aan ruimte, maar toch zegt hij het geheugen vol is! "Programmas" als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 July 2008, 14:04
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard Geheugen tekort?

Ey,

Ik heb de Iphone 8 gig! En heb nog 6 gig over aan ruimte, maar toch zegt hij het geheugen vol is! "Programmas" als Ringtones kan ik niet meer gebruiken die verwijzen me dan naar hun FAQ!

Weet iemand hoe dit kan? En wat ikeraan kan doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2008, 14:08
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Discussie verplaatst.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 16 July 2008, 14:09
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Zoek eens even hier via de zoekfunctie naar " BossTools" en zie eens of dat je probleem kan opheffen...
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.

Laatst gewijzigd door colliehome; 16 July 2008 om 14:16. Reden: Verkeerd programma aangegeven.
  #4  
Oud 16 July 2008, 14:13
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Daar heb je toch Boss Tool voor nodig? of kan BossPrefs dit tegenwoordig ook al?

Edit, ff gecheckt, bossprefs kan dit niet, je hebt Boss Tool nodig

Laatst gewijzigd door cypher21; 16 July 2008 om 14:16.
  #5  
Oud 16 July 2008, 14:15
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Inderdaad, het moet "BossTool" zijn.
Zal wel een typo zijn van colliehome.
  #6  
Oud 16 July 2008, 14:15
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Idd , BossTools.... oeps
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 16 July 2008, 14:17
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Eh, trouwens

In zijn profiel staat dat hij een 3G heeft. Daar werkt dat uiteraard niet mee!!

Edit: is nu weer veranderd in iPhone UK 8GB

Laatst gewijzigd door cypher21; 16 July 2008 om 14:22.
  #8  
Oud 16 July 2008, 14:20
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Ik heb peronguk all mijn app. verplaats! En nu blijft de telefoon op beginscherm staan (appele logo) nadat ik hem heb gereset!

Weet iemand hoe ik dit oplos?

(Hij vind de iphone wel in itunes enzo maar dat "laad" rondje blijft heletijd in beeld met dat logo
  #9  
Oud 16 July 2008, 14:22
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

@Kleut ; welke generatie iPhone heb je?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #10  
Oud 16 July 2008, 14:24
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Uhh Iphone 8gig uit UK firmware 1.1.4

Iemand die weet hoe ik dit kan oplossen? Aangezien hij nu al dik 10minuten op hetzelfde schermblijft

Laatst gewijzigd door kleut; 16 July 2008 om 14:34.
  #11  
Oud 16 July 2008, 14:48
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kleut Bekijk bericht
Uhh Iphone 8gig uit UK firmware 1.1.4

Iemand die weet hoe ik dit kan oplossen? Aangezien hij nu al dik 10minuten op hetzelfde schermblijft

Ok , dus geen 3G dat maakt het al wat makkelijker.
Heb je via BossTool je applicaties verzet?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #12  
Oud 16 July 2008, 14:53
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Ja, helaas was weer eens te snel met drukken.. hij doet niks meer nu! Hij blijft maar staan op appele logo en "laad" rondje
  #13  
Oud 16 July 2008, 15:00
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Tja, er staat ook duidelij kwelke dingen je eerst moet verplaatsen he. Maar kom, hier ben je nu nix mee.
Maar ik ben bang dat je je iPhone zal moeten restoren ( let op hoe. Er is immers de 2.0 versie die je nog niet kan gebruiken).
Probeer eerst eens een harde reset.
Home button en sleep een tiental seconden inhouden zodat hij uitvalt. Dan terug gewoon opstarten.

Hier vind je de FW 1.1.4: https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=8442
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #14  
Oud 16 July 2008, 15:02
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Heb ik al geprobeerd CollieHome,

Ik ga maar eens restoren dan, helaas :-p
  #15  
Oud 16 July 2008, 15:05
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

helaas ja.... maar let wel. Je zal wat bijleren he ;-)
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #16  
Oud 16 July 2008, 15:10
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

CollieHome,

Hij zegt nu in itnues dat hij mij simkaart niet accsepteerd? Wat moet ik doen kan alleen een noodoproep plaatsen
  #17  
Oud 16 July 2008, 15:12
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Of weet iemand anders wat ik moet doen?
  #18  
Oud 16 July 2008, 15:15
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Je moet hem terug met Liberty of dergelijke behandelen . (winpnage, tja, ZiPhone en andere)
Welke FW heb je nu?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #19  
Oud 16 July 2008, 15:23
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Wat moet ik als eerste doen dan? activeren of unlocken?
  #20  
Oud 16 July 2008, 15:24
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

welke FW heb je?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tekort iphone 16 gb ? Hartendief Koopinformatie Nederland 24 11 March 2008 21:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:48.