na uitschakelen probleem

na uitschakelen probleem discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) 1° als ik myn wekker instel,en ik schakel de iphone uit, gaat myn wekker niet af, niet normaal volgens my? 2°als myn iphone uitgeschakeld is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 July 2008, 13:51
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Gent
Berichten: 55
Standaard na uitschakelen probleem

1° als ik myn wekker instel,en ik schakel de iphone uit, gaat myn wekker niet af, niet normaal volgens my?
2°als myn iphone uitgeschakeld is geweest, en ik schakel hem terug aan, werken myn apps niet meer, ook niet normaal denk ik
3°als ik de iphone inschakel vraagt em simlock actief , ontgrendelen?
dan moet ik gewoon myn pin invoeren en ik kan erin,
heeft dit te maken met slechte activatie mischien?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2008, 13:56
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Serge123 Bekijk bericht
1° als ik myn wekker instel,en ik schakel de iphone uit, gaat myn wekker niet af, niet normaal volgens my?
2°als myn iphone uitgeschakeld is geweest, en ik schakel hem terug aan, werken myn apps niet meer, ook niet normaal denk ik
3°als ik de iphone inschakel vraagt em simlock actief , ontgrendelen?
dan moet ik gewoon myn pin invoeren en ik kan erin,
heeft dit te maken met slechte activatie mischien?
1ste prob; als je je toestel volledig afzet hoe kan je wekker dan werken?
2de prob ; wat bedoel je daarmee en hoe krijg je hem dan terug werkend?
3de prob; euh dat moeten we allemaal hoor. Op een " normale" gsm toch ook?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 21 July 2008, 14:05
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Gent
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
1ste prob; als je je toestel volledig afzet hoe kan je wekker dan werken?
2de prob ; wat bedoel je daarmee en hoe krijg je hem dan terug werkend?
3de prob; euh dat moeten we allemaal hoor. Op een " normale" gsm toch ook?
1)bij elke gsm, als hy uitstaat, schakelt hem toch automatisch aan, en gaat de wekker gewoon af,

2de, ik kan hem gewoon aanzetten, maar dan werken myn apps niet meer,

3de, simlock actief, zie ik toch op geen enkel toestel staan hoor
  #4  
Oud 21 July 2008, 14:08
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Serge123 Bekijk bericht
1)bij elke gsm, als hy uitstaat, schakelt hem toch automatisch aan, en gaat de wekker gewoon af,

2de, ik kan hem gewoon aanzetten, maar dan werken myn apps niet meer,

3de, simlock actief, zie ik toch op geen enkel toestel staan hoor
3de prob; hier dus wel....maar je kan wel zo instellen dat je geen pin moet ingeven.
2de prob; dus je kan niets doen met je applicaties?
1ste prob; dacht van niet hoor. Je pc doet toch ook geen boot als hij volledig uitstaat? enkel als hij in "sleep" is.


Maar probeer dus een restore.https://forum.iculture.nl/f59/i...1194-wiki.html
meer hulp hier ; https://forum.iculture.nl/f59/i...leidingen.html
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #5  
Oud 21 July 2008, 14:10
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Gent
Berichten: 55
Standaard

neen, myn apps springen dan automatish terug op begin scherm
en voor die wekker, op een klassiek toestel, springt de wekker aan , je moet maar eens proberen,
werken u apps nog, als je het toestel hebt uitgeschakeld?
  #6  
Oud 21 July 2008, 14:13
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Serge123 Bekijk bericht
neen, myn apps springen dan automatish terug op begin scherm
en voor die wekker, op een klassiek toestel, springt de wekker aan , je moet maar eens proberen,
werken u apps nog, als je het toestel hebt uitgeschakeld?
Is je toestel in slaap of volledig uit. Dat is een heel belangrijk gegeven hier he....' dus met "slide to power off"
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 21 July 2008, 14:15
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Gent
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Is je toestel in slaap of volledig uit. Dat is een heel belangrijk gegeven hier he....' dus met "slide to power off"
ik doe , slide to power off,
is er andere optie dan
  #8  
Oud 21 July 2008, 14:17
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Serge123 Bekijk bericht
ik doe , slide to power off,
is er andere optie dan
als je je dvd recorder geen electra geeft gaat hij ook geen geprogrammerde dingen opnemen he???
Je moet hem gewoon aanlaten he...
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #9  
Oud 21 July 2008, 14:19
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Gent
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
als je je dvd recorder geen electra geeft gaat hij ook geen geprogrammerde dingen opnemen he???
slaapstand , is dit gewoon eens drukken op de bovenste knop?
maar dan nog dat myn apps niet meer werken is niet normaal he
als ik hem terug aanzet

Laatst gewijzigd door colliehome; 21 July 2008 om 14:22.
  #10  
Oud 21 July 2008, 14:22
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Serge123 Bekijk bericht
slaapstand , is dit gewoon eens drukken op de bovenste knop?
maar dan nog dat myn apps niet meer werken is niet normaal he
als ik hem terug aanzet

Je apps das niet normaal vandaar dat ik al enkel post geleden zei van te restoren....
Hier gaat dus een slotje op.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3g uitschakelen hrorije iPhone algemeen 0 18 August 2010 15:22
T9 uitschakelen MisterM24 Archief 1 9 October 2008 12:37
3G uitschakelen. karta iPhone algemeen 10 22 September 2008 14:29
probleem met het uitschakelen biotrax iPhone algemeen 4 16 July 2008 19:56
iPhone uitschakelen: probleem Sir Mac Unlock [archief] 13 30 November 2007 01:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:20.