iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Ontwikkelaars Applicaties iPhone (bedrijven of particulieren) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/17094-ontwikkelaars-applicaties-iphone-bedrijven-particulieren.html)

BiGa 22-07-08 15:25

Ontwikkelaars Applicaties iPhone (bedrijven of particulieren)
 
Ik had een vraagje, ik ben een beetje aan het orienteren naar bedrijven of personen die al bezig zijn met het inwikkelen van applicaties voor de iphone en ipod touch. Als ik zoek op internet naar bedrijven die dat doen, kom ik niet echt verder.

Verzoek hier, weet iemand bedrijven die er actief mee bezig zijn of personen?

Rockafello 22-07-08 17:09

Kan je ook wat meer uitleggen wat voor ideeen jij erbij hebt? Ik werk zelf bij een bedrijf die zich volledig richt op mobiele ontsluiting voor het bedrijfsleven.

Zelf ben ik erg geinterresseerd in het ontwikkelen voor de iPhone en heb deze week ook de SDK geinstalleerd. (ik heb ervaring in J2ME ontwikkelen)

Probeer eens uit te leggen wat jou doel is.

BiGa 22-07-08 17:19

We zijn bezig met een aantal financiele diensten rondom automobielen, denk bijvoorbeeld aan verzekeringen. We willen daarvoor een bepaalde applicatie laten bouwen voor de consument. Openbaar op het internet kan ik daar helaas wat minder over vertellen. Het zijn voornamelijk rekenenmodules die opgetelt moeten worden, gegevens daarvan komen vanaf onze server.

Ik was alleen opzoek naar personen of bedrijven die dergelijke applicaties kunnen en willen bouwen. Zodat ik die kan uitnodigen voor een gesprek bij ons.

ideveloper 22-07-08 18:12

Hoi, ik ben een freelance ontwikkelaar voor o.a. de iPhone. Een praatje maken kan altijd :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:26.