Overstap 3G, bellen lukt niet meer?

Overstap 3G, bellen lukt niet meer? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik belde tot voor kort met mijn eerste generatie iPhone (2.0 firmware) zonder problemen via het T-Mobile netwerk (ik was er al klant). Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-07-08, 22:38
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 32
Standaard Overstap 3G, bellen lukt niet meer?

Ik belde tot voor kort met mijn eerste generatie iPhone (2.0 firmware) zonder problemen via het T-Mobile netwerk (ik was er al klant). Ik heb m'n contract verlengd en ben overgestapt op een iPhone abonnement. Vandaag heb ik m'n 3G iPhone ontvangen en heb hem meteen gepwned. Via iTunes heb ik een restore gedaan van mijn contacten etc, maar nu kom ik niet op het T-Mobile netwerk. Had ik hem eerst moeten activeren ofzo? (Ik heb nu in de Pwnagetool gekozen voor 'Activate', dus daar werd niet meer om gevraagd...

Ik zie bij het GSM-Netwerk icoontje precies 1 streepje, er verschijnt geen netwerk naam. (Wi-Fi werkt wel gewoon)

Als ik m'n SIM in m'n 'oude' iPhone stop verschijnt er vrolijk T-Mobile en kan ik ook bellen.

Heeft iemand hiermee ervaring of tips?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-07-08, 22:44
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Gelzen hier op het forum:

"Als je een geregistreerde iphone hebt, let dan op bij stap 9 dat je activate phone uitvinkt!"

"Bij het tabblad Advanced is het erg belangrijk dat als je een reeds geactiveerde iPhone hebt je het vinkje van Activate Iphone uitvinkt."
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 29-07-08, 23:02
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 32
Standaard

Bedankt! Ik las het ook zojuist. Heb inmiddels een nieuwe ipsw gebouwd en ben die aan het installeren. Ik houd jullie op de hoogte.
  #4  
Oud 29-07-08, 23:48
» iPhone XS Max 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 32
Standaard

Ja hoor, gelukt! Ik kan er nu ook mee bellen. ;-)
  #5  
Oud 30-07-08, 01:57
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

geen tmobile probleem en het is ook opgelost. Slotje dus
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
0900 nummers bellen lukt niet zkimm iPhone algemeen 5 30-01-14 21:09
Bellen met Iphone lukt niet ! Dennisss Archief 5 05-05-09 13:19
Bellen met headset lukt niet meer MKA iPhone algemeen 1 01-04-09 14:23
iPhone kapot: (zelf) bellen lukt niet meer (gerepareerd) whgmkeller iPhone algemeen 3 04-02-09 16:13
bellen lukt niet na unlocken vanrumst Unlock [archief] 10 23-01-08 11:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:06.