Overstap 3G, bellen lukt niet meer?

Overstap 3G, bellen lukt niet meer? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik belde tot voor kort met mijn eerste generatie iPhone (2.0 firmware ) zonder problemen via het T-Mobile netwerk (ik was er al klant). Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 July 2008, 21:38
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 31
Standaard Overstap 3G, bellen lukt niet meer?

Ik belde tot voor kort met mijn eerste generatie iPhone (2.0 firmware) zonder problemen via het T-Mobile netwerk (ik was er al klant). Ik heb m'n contract verlengd en ben overgestapt op een iPhone abonnement. Vandaag heb ik m'n 3G iPhone ontvangen en heb hem meteen gepwned. Via iTunes heb ik een restore gedaan van mijn contacten etc, maar nu kom ik niet op het T-Mobile netwerk. Had ik hem eerst moeten activeren ofzo? (Ik heb nu in de Pwnagetool gekozen voor 'Activate', dus daar werd niet meer om gevraagd...

Ik zie bij het GSM-Netwerk icoontje precies 1 streepje, er verschijnt geen netwerk naam. (Wi-Fi werkt wel gewoon)

Als ik m'n SIM in m'n 'oude' iPhone stop verschijnt er vrolijk T-Mobile en kan ik ook bellen.

Heeft iemand hiermee ervaring of tips?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 July 2008, 21:44
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Gelzen hier op het forum:

"Als je een geregistreerde iphone hebt, let dan op bij stap 9 dat je activate phone uitvinkt!"

"Bij het tabblad Advanced is het erg belangrijk dat als je een reeds geactiveerde iPhone hebt je het vinkje van Activate Iphone uitvinkt."
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 29 July 2008, 22:02
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 31
Standaard

Bedankt! Ik las het ook zojuist. Heb inmiddels een nieuwe ipsw gebouwd en ben die aan het installeren. Ik houd jullie op de hoogte.
  #4  
Oud 29 July 2008, 22:48
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 31
Standaard

Ja hoor, gelukt! Ik kan er nu ook mee bellen. ;-)
  #5  
Oud 30 July 2008, 00:57
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

geen tmobile probleem en het is ook opgelost. Slotje dus
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
0900 nummers bellen lukt niet zkimm iPhone algemeen 5 30 January 2014 20:09
Bellen met Iphone lukt niet ! Dennisss Archief 5 5 May 2009 12:19
Bellen met headset lukt niet meer MKA iPhone algemeen 1 1 April 2009 13:23
iPhone kapot: (zelf) bellen lukt niet meer (gerepareerd) whgmkeller iPhone algemeen 3 4 February 2009 15:13
bellen lukt niet na unlocken vanrumst Unlock [archief] 10 23 January 2008 10:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:09.