iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Eerste gehackte iPhone-apps te downloaden (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/17699-eerste-gehackte-iphone-apps-downloaden.html)

Roger 30-07-08 07:03

Eerste gehackte iPhone-apps te downloaden
 
net gelezen in de krant!!

AMSTERDAM - Het heeft niet heel lang geduurd voordat iemand de kopieerbeveiliging van apps, oftewel programmaatjes, voor de iPhone heeft weten te hacken. De eerste illegale kopieën staan al online.

Via diverse BitTorrent-sites en nieuwsgroepen zijn er al enkele games en andere programma’s te downloaden. Normaal gesproken moet voor deze software betaald worden via de App Store op de telefoon zelf. Slimme hackers hebben echter de beveiliging weten te omzeilen.
Gelukkig voor Apple is het nog behoorlijk lastig om de gedownloade programma’s werkend te krijgen. Geďnteresseerden dienen een gekraakte iPhone te bezitten en er moet nogal wat in de bestandsstructuur gerommeld worden om de boel aan de praat te krijgen.
Wat de iPhone-fabrikant nu precies gaat doen aan de beveiligingsbreuk, is nog onbekend.

Bron: Telegraaf.

gelderland20 30-07-08 07:18

Enkele games en programma;s :) Je moet eens weten wat voor lijst er op het internet staan bijna alle goeie programma's en game's staan er al op en ze hebbe het zo gedaan dat het niet eens moeilijk meer is om het erop te zette :) als je gejailbreaked iphone hebt hoef je maar 1 bestandje te vervangen en die gekrackte apps kun je gewoon via itunes er op zette je hoeft niet eens ssh te gebruiken

iScorpio 30-07-08 07:57

Hierover gaan al enkele topics op het forum. Gelieve eerst even te zoeken voordat er weer een nieuwe topic wordt geopend.

postbus31 30-07-08 07:58

Kan nu niet zeggen dat ik dat zo'n goeie ontwikkeling vind.

Als dit doorzet - minder downloads via appStore - minder inkomsten - hogere prijzen.


Plus daar komt bij: het is regelrechte diefstal, stel je voor: ben je een hardwerkende ontwikkelaar die na veel gedoe en gezeur bij Apple eindelijk zijn app online heeft staan, gebeurt dit.
Weg inkomsten.

De autokraker die je navi of radio jat vinden we schandalig en crimineel, en dit?...........

Michael 30-07-08 08:01

Deze gaat dan ook op slot


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:37.