aanbieder op automatisch zetten

aanbieder op automatisch zetten discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo iedereen, als ik bij instellingen naar : aanbieder ga en ik wil deze op automatisch zetten, dan blijft hij maar eindeloos zoeken naar aanbieders ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30-07-08, 17:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard aanbieder op automatisch zetten

hallo iedereen,

als ik bij instellingen naar : aanbieder ga
en ik wil deze op automatisch zetten, dan blijft hij maar eindeloos zoeken naar aanbieders en er verschijnt niks op het scherm..

iemand hier een oplossing voor?

groetjes Danielle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-07-08, 17:16
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Heb je ook al eens geprobeerd de iPhone af te sluiten en opnieuw op te starten. Kijk dan eens of je een aanbieder krijgt.

Welke aanbieder gebruik je normaal?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 30-07-08, 17:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard

ja dat heb ik ook al geprobeerd, maar hij doet niks..

hij staat ingesteld op : tmobile 3g..

alleen nu krijg ik telkens de melding ; mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk..
en dat de provider niet juist is
  #4  
Oud 30-07-08, 17:19
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Simkaart is toch geactiveerd ? Moet misschien nog wachten daarop !
  #5  
Oud 30-07-08, 17:19
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Omdat het de 3G versie is kan je alleen maar gebruik maken van T-Mobile. Heeft hij het voordat je ging veranderen het wel gedaan?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #6  
Oud 30-07-08, 17:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard

ik kan wel gewoon bellen en smsen vanaf de 25e.. ook kon ik normaal gewoon mailen/internetten etc..
  #7  
Oud 30-07-08, 17:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard

maar dat is het juist .. ik kan niks selecteren.. voorheen had ik er standaard ; t -mobile instaan..

maar heb een keertje omgeschakeld naar t-mobile 3g die staat namelijk ook in het lijstje met aanbieders.. alleen nu kan ik dus niks meer kiezen
  #8  
Oud 30-07-08, 17:21
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Kaart eens verwijderen en een andere kaart (provider) proberen van iemand anders en dan terug.
  #9  
Oud 30-07-08, 17:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard

gelukt met andere simkaart! thnkx

slotje kan erop
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
automatisch aan en uit zetten ronaldkraan iPhone Apps 0 24-02-11 23:30
Instellingen aanbieder automatisch Mombakkes iPhone algemeen 2 22-11-10 10:30
aanbieder update Guest-20191103144301 iPhone algemeen 0 20-10-10 21:32
Aanbieder/provider instellen op Automatisch of Handmatig PrittStift iPhone algemeen 0 18-08-10 18:59
Aanbieder Doq T-Mobile 0 08-04-10 19:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:45.