iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   handleiding (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/17976-handleiding.html)

iphonemamma 02-08-08 11:24

handleiding
 
Hallo Iphoners,
Ik ben nieuw op dit forum, aangezien ik pas mijn Iphone heb gekocht in BelgiŽ, ik vind hem prachtig, alleen vond ik het een telleurstelling dat er geen fatsoenlijke handleiding bij was, ik ben een beetje een leek in dit nieuwe technische gebeuren,(bij miijn vorige kon je niet zo makkerlijk op het net,en je wist dat je geen extra kosten had) voorlopig blijf ik ook netjes ervan af, heb uren zitten prullen ermee,(verbonden met kabel voor internet en Itunes) ben ff bang dat mijn rekening een groot gat gaat maken, heb pas vernomen dat iemand in het buitenland 18000Ä moest betalen omdat die ook zat te prullen,
Dus mijn vraag is; bestaat er niet een fatsoenlijke handlijding om te weten waar en wat je moet doen of installeren en hoe je kan controleren of je moet betalen aan iets?
Groeten en alvast bedankt

slodo 02-08-08 11:27

als je hier in de wiki kijkt of op het forum kan je ook al heeel veel tegekomen wat je kan helpen.

iScorpio 02-08-08 11:28

Probeer met google eens te zoeken op 'manual iphone' en gebruik de eerste hit. Is een manaul in PDF formaat. Zoeken is ook zo moeilijk ;)

iphonemamma 02-08-08 11:34

zoeken kan wel zeer moeilijk zijn nietwaar, ik zoek al jaren naar extra geld en vind het niet...... jij wel soms?

pwain 02-08-08 23:29

Apple maakt speciaal voor de iPhone guided tours. Dit zijn filmlesjes die je gewoon kan bekijken. Spijtig genoeg zijn ze nog niet vertaald in het Nederlands. Maar als Engels geen probleem is voor je kan je ze hier bekijken:
Apple - iPhone - Een rondleiding

Nikooos 03-08-08 01:47

Het hele forum hier gaat over wat je kan doe en niet moet doen met je iphone ongeveer. We hebben een heel nuttig handleidingen subforum en natuurlijk kan je alle tips hierboven opvolgen. Daarnaast post je dit in een verkeerd subforum. Je vraagt heeft namelijk niets te maken met mobistar.

Ik kan alleen maar zeggen, kijkn rond op het forum. Handleidingen subforum en het wiki zijn hierin het belangrijkst.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:19.