er zit een streep in mijn appleicoontje

er zit een streep in mijn appleicoontje discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb gisteren een iphone aangeschaft. T vervelende is alleen dat er nu in het apple-icoontje een streepje zit. Je weet wel witte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-09-07, 15:23
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 1
Standaard er zit een streep in mijn appleicoontje

Beste mensen,

Ik heb gisteren een iphone aangeschaft.
T vervelende is alleen dat er nu in het apple-icoontje een streepje zit.
Je weet wel witte apple-tje in de sleepmode.
Kan iemand mij a.u.b. vertellen wat dit is en of dit te verhelpen is?
Weet me namelijk geen raad en ben bang dat t ding t straks misschien wel begeeft!!

Ik hoop dat iemand van jullie mij kan helpen.

Bijvoorbaat dank !!

Nina
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-09-07, 15:25
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat hoort zo en is bij alle iPhones
  #3  
Oud 22-09-07, 21:27
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 21
Standaard

Hoe zet ik hem in die sleep modus en krijg ik het logo?

Heb autolock al aangezet maar het scherm blijft dan helemaal zwart!

Thanks

Jeroen
  #4  
Oud 23-09-07, 10:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat appeltje krijg je alleen met het opstarten
  #5  
Oud 25-09-07, 22:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 104
Standaard

hoort zo Dit bedoel je?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Ik zit vast met mijn 3Gs ShortyEx Jailbreak 6 10-10-10 19:51
Kan niet activeren omdat er een pincode op mijn simkaart zit iheijnekamp iPhone algemeen 7 25-06-10 23:25
Elke dag een streep dode pixels erbij richard250 iPhone algemeen 19 15-10-09 14:47
Welke simlock zit er op mijn 3G? Coen1983 iPhone algemeen 8 12-10-09 00:09
Help zit al 12 uur achter mijn Macbook en iPhone krijg mijn iPhone niet aan de praat bruut Unlock [archief] 22 02-12-07 17:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:35.