Iphone gelocked door proggie ?? via Cydia gedownload, hoe ontgrendelen?

Iphone gelocked door proggie ?? via Cydia gedownload, hoe ontgrendelen? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een 3G 16 GB. Ik zit dus in Cydia een beetje rond te kijken en vind een applicatie (naam weet ik dus niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 August 2008, 02:02
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 8
Standaard Iphone gelocked door proggie ?? via Cydia gedownload, hoe ontgrendelen?

Heb een 3G 16 GB.

Ik zit dus in Cydia een beetje rond te kijken en vind een applicatie (naam weet ik dus niet meer) waarmee je bijna al je applicaties op je springboard indifidueel kunt vergrendelen met een wachtwoord.

Nu heb ik het geinstalleerd wachtwoord opgegeven en netjes opgegeven welke programmas ik wil password protecten. En nu is mijn scherm opeens gelocked. Ik kan alleen naar de appstore dmv 2 keer klikken op de home knop. Als ik die weer sluit kom ik weer een scherm tegen met een bos sleutels en een slotje met mac logo.

Wie weet hoe ik hier doorheen kan?

In itunes zie ik trouwens ook dan ik het maximum heb bereikt van de programmas die ik kan installeren,(498 mb) heeft het misschien daarmee te maken ?

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 August 2008, 08:37
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Kun je de telefoon nog wel benaderen via SSH?

Zo ja, dan kun je misschien die applicatie nog verwijderen in de map /Applications.
  #3  
Oud 7 August 2008, 09:43
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 8
Standaard

terwijl de tel gewoon aanstaat ? en het lock proggie dus aan het draaien is?
Lijkt me toch niet?
Togg ff snel uitzoeken hoe ik een SSH verbinding met mijn iphone maak. Tot nu toe niet nodig gehad... ill post the update.
En anders ga ik wel restoren of zo.... of heeft iemand nog andere ideeen?
thanks!
  #4  
Oud 7 August 2008, 09:56
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 8
Standaard

al gerestored... per ongeluk.. nog maar een keer jailbreaken.. togg bedankt voor de hulp. Mag wat mij betreft een slotje op.
  #5  
Oud 7 August 2008, 09:58
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Haha,

Tsja, dat is ook een manier om het op te lossen.

Aangezien je de naam niet meer weet van het programma, zal dit topic niet echt van nut zijn voor anderen.
Ik gooi er idd een slotje op.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4: Hoe uitzetten ontgrendelen? babybox iPhone algemeen 16 16 February 2012 21:13
sms toon in cydia gedownload fiestaboyke Jailbreak apps en thema's 0 7 November 2010 21:57
Hoe moet ik de tekst:ontgrendelen veranderen?? hakkie05 Archief 1 29 April 2010 15:54
hoe moet ik een amerikaanse iphone 2g gelocked jailbraiken? cevat Archief 1 10 March 2010 18:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:10.