iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone probleem met Recovery mode (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/18602-iphone-probleem-recovery-mode.html)

thomas89 09-08-08 15:08

Iphone probleem met Recovery mode
 
Hey allemaal!
Ik heb dus een probleem met mijn iphone. Toen ik deze morgen mijn iphone wou updaten naar de custom 2.0.1 kwam ik een probleem tegen. Tijdens het updaten kreeg ik de waarschuwing 6, deze betekend dat de iphone niet in de correcte mode staat heb ik begrepen. na lang klungelen, heb ik dan de gewone Fw2.0.1 erop gekregen, maar deze is gewoon via itunes gedownload dus ik zit nu opnieuw met een gelockte iphone. Nu zou ik hem kunnen herstellen gewoon, maar ik krijg hem maar niet in de recovery stand. Ik heb al geprobeerd via Iliberty+ maar ook daar zeggen ze dat ze de iphone niet in recovery hebben gekregen, hetzelfde geld voor dfu.
Ik zie het schermpje met emergencie only, maar ik merk wel op, dat er een usb stekker staat, en niet de iphone stekker. Is dit normaal?

Wat moet ik nu doen?

Thomas

slodo 09-08-08 15:12

zo zet je hem in DFU:
https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html
en zo in recovery mode:
https://forum.iculture.nl/f59/i...very-mode.html

thomas89 09-08-08 15:20

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door slodo (Bericht 165057)


Lijkt mij allemaal niet te werken. Zelfs al ik met die iphoneinterface.exe probeer, ik typ dan: enterrecovery, maar dan komt eronder te staan: s_AMDeviceEnterRecovery:0

Ik kan nu geen kant meer op. Als ik niet meer in recovery geraak, dan kan ik ook niet downgraden naar een andere fw! :(

Ik snap er niks meer van als ik hem in dfu zet: dan krijg ik een 6 fout. En als ik in revovery probeer te herstellen dan krijg ik een 1600 fout? Wat moet ik nu nog doen? Een andere gsm kopen?

JUUUUUUUUEEEEJ! Hij werkt terug! Hij draait nu de fw 2.0.1, heel raar maar volgens mij wist hij van zichzelf niet meer goed in welke stand hij stond, ik kreeg hem er altijd heel moeilijk in of uit, maar nu gaat dat perfect, ik ben blij dat ik toch geen nieuwe gsm moet kopen, er bestaat er gewoon nog geen betere! (Buiten de 3G natuurlijk :D) Allemaal bedankt voor jullie hulp! Keep up the good work :)


Thomas

acg 12-08-08 15:14

Hoe heb je hem dan weer aan de praat gekregen? Ik heb net het zelfdeprobleem. Ik kan alleen de orginele firewire herstellen.

cypher21 12-08-08 15:46

Aangezien we het forum een beetje overzichtelijk willen houden, en zoveel mogelijk problemen willen "bundelen" verwijs ik je even door.

Je zult eerst moeten downgraden naar 1.1.4 en vervolgens een gepwnde versie erop moeten zetten.

lees
http://www.ifoneguide.nl/?p=193
en https://forum.iculture.nl/f14/i...ight=downgrade

en vervolgens https://forum.iculture.nl/f14/i...ight=downgrade
om de telefoon te upgraden naar de gepwnde 2.0.1 versie

Graag verdere vragen posten in bovenstaande topics.

Hier gaat een slotje op.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:39.