iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Geluid werkt niet over oor-speaker en micro (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/18994-geluid-werkt-niet-over-oor-speaker-micro.html)

Raap 13-08-08 22:59

Geluid werkt niet over oor-speaker en micro
 
Beste allemaal,

Ik heb hier een iPhone (US) met FW2.0.1 met het volgende probleem:

Hij werkt perfect met de headset ingeprikt via de mini-jack, maar als ik deze eruit trek werkt het geluid niet over de speaker en de microfoon. Ik kan wel de speaker aan zetten en deze werkt dan gewoon, maar de kleine speaker blijft weigeren. Als ik de iPod functies gebruik werkt de grote speaker weer niet. Wel veranderd de status van pauze naar play (of andersom) dus registreerd de iPhone wel dat er een mini-jack in wordt gestoken. Maar hij geeft dit dus blijkbaar niet door aan de audioswitch.

Ik zie op andere (oude) topics dat het blijkbaar een gekend probleem is, maar ik vind nergens een goede oplossing. Ik kan er niet eens achter komen of het een software probleem is of een hardware probleem.

Ik heb al een reset geprobeerd, een restore, de headset er vele malen in- en uitgehaald en me gek geblazen.

Any tips?

Groeten,
Rutger

Raap 14-08-08 21:46

Heel erg vreemd, al het in en uit steken van de stekker en herstarten etc heeft niet gewerkt. Maar een nachtje niets doen wel. Vanmorgen toch nog eens kijken of het niet lukt, en jawel het werkt weer naar behoren. Blijven toch vreemde zaken.

iScorpio 14-08-08 21:50

Goed om te horen dat het weer werkt.

**slotje**


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:41.