T9 uitzetten op 3G FW2.0.1

T9 uitzetten op 3G FW2.0.1 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kan nergens op het forum vinden hoe ik op een originele t-mobile 3G, FW 2.0.1 (dus zonder cydia/installer) mijn spellingscontrole kan uitzetten, het is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-08-08, 13:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 18
Standaard T9 uitzetten op 3G FW2.0.1

Ik kan nergens op het forum vinden hoe ik op een originele t-mobile 3G, FW 2.0.1 (dus zonder cydia/installer) mijn spellingscontrole kan uitzetten, het is zo irritant omdat het engelstalig is, terwijl ik alles op NL heb ingesteld.

Hoe moet ik eventueel cydia/installeren op de 3G installeren, ik had op de eerste iphone installer staan, die mis ik wel.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-08-08, 13:58
» iPhone 7 Plus 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Rondom utrecht
Berichten: 22
Stuur een bericht via MSN naar BarbadoS
Standaard

Ik heb ook nog geen oplossing gevonden om dit irritante iets uit te zetten x_x
En ik heb geen zin om aan me iphone te *****n.
  #3  
Oud 18-08-08, 20:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 24
Standaard

ben ook wel benieuwd, maar vooralsnog lijk thet alleen te kunnen na jailbreak...
  #4  
Oud 20-08-08, 19:14
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 29
Standaard

Wat bedoel je met spellingscontrole? Het automatisch aanpassen van de woorden tijdens het typen? Misschien dat je het al wist maar je kunt in ieder geval via instellingen->algemeen->toetsenbord->internationale versies je taal aanpassen van je toetsenbord. Verder weet ik het ook niet
  #5  
Oud 24-08-08, 13:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 45
Standaard

Precies ja. Bij landinstelling op nederland zetten en bij toetsenbord alleen vinkje bij nederlands, dan moet het wel lukken. Hij doet het bij mij iig perfect.
  #6  
Oud 24-08-08, 14:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels dus ik hoop dat er nog een mogelijkheid komt om deze funktie helemaal uit te zetten.
  #7  
Oud 26-08-08, 04:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 20
Standaard

zelfde hier. wat ik doe is 2 toetsenborden gebruiken. 1 druk en het veranderd naar engels/nederlands. veel problemen heb ik er niet mee en meestal vind ik het eigenlijk handig omdat ik redelijk snel typ ermee.

vervelend is wanneer ik een smiley "" typ in het nederlands, maar ben het ondertussen wel gewend.
  #8  
Oud 26-08-08, 07:24
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Je kunt zonder een jailbreak T9 niet uitzetten.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #9  
Oud 26-08-08, 13:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eendje Bekijk bericht
zelfde hier. wat ik doe is 2 toetsenborden gebruiken. 1 druk en het veranderd naar engels/nederlands. veel problemen heb ik er niet mee en meestal vind ik het eigenlijk handig omdat ik redelijk snel typ ermee.

vervelend is wanneer ik een smiley "" typ in het nederlands, maar ben het ondertussen wel gewend.
Er komt een wereldbolletje te staan links naast je spatiebalk. Die druk je en zo wissel je van toetsenbord en taalcorrectie. Ik doe dat tussen NL, UK en D. Je moet er even aan wennen (dat je niet vergeet terug te zetten of goed te kijken welke taal je typt), maar dat moest je met het toetsenbord zelf (als je geen iPhone 1.0 had) ook.
__________________
[iPhone 5 | iPad 4 cellular | KPN | Mobile Vikings | iMac]
  #10  
Oud 26-08-08, 13:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DutchClick Bekijk bericht
Er komt een wereldbolletje te staan links naast je spatiebalk. Die druk je en zo wissel je van toetsenbord en taalcorrectie. Ik doe dat tussen NL, UK en D. Je moet er even aan wennen (dat je niet vergeet terug te zetten of goed te kijken welke taal je typt), maar dat moest je met het toetsenbord zelf (als je geen iPhone 1.0 had) ook.
Had ik nog niet ontdekt, bedankt voor de tip.
  #11  
Oud 26-08-08, 15:04
hausi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Hengelo
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Je kunt zonder een jailbreak T9 niet uitzetten.
En als je iPhone wl een jailbreak heeft, hoe zet je het dan uit?
Ik heb het nog niet gevonden.
Bedankt alvast voor je antwoord.

Gr
Hans
  #12  
Oud 26-08-08, 15:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 120
Standaard

Er zijn een aantal manieren mogelijk.
De manier die ik gebruik is de volgende:

In Cydia ga je naar sections > repositories en voeg je iphone-notes.de toe. Daarna zoek je in Cydia naar de tool asKB en installeer je deze.

Wanneer je de T9 terug wil, desinstalleer dan asKB in Cydia.


Andere manier:
- Connecteer via SSH met je iPhone
- Ga naar System/Library/TextInput
- Hernoem de map Textinput_XX.bundle naar Textinput_XX.bundle_origineel (waarbij XX de taal is van het toetsenbord dat je gebruikt, bvb en of nl of ...)
- Herstart de iphone

PS: je kan ook alle Textinput_XX.bundles verwijderen indien je meer plaats wil op je iphone om software te installeren (maak dan wel eerst een backup)
__________________
Apple iPhone 3GS 16GB - Firmware 3.0.1
  #13  
Oud 26-08-08, 16:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 20
Standaard

Volgens mij is een jailbreak niet nodig aangezien je met het programma DiskAid (http://www.digidna.net/diskaid/) ook toegang kunt krijgen tot je bestanden op de iPhone.

Maak idd eerst een backup van de complete TextInput map (/System/Library/Textinput) en verwijder daarna uit deze map de bundles van de talen die je niet wilt. Vergeet niet je iPhone te herstarten.

Laatst gewijzigd door macbofh; 26-08-08 om 16:18.
  #14  
Oud 26-08-08, 18:31
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macbofh Bekijk bericht
Volgens mij is een jailbreak niet nodig aangezien je met het programma DiskAid (DiskAid - Transfer Files betwen your Computer and your iPhone or iPod Touch. Disk Mode for your iPhone and iPod Touch.) ook toegang kunt krijgen tot je bestanden op de iPhone.

Maak idd eerst een backup van de complete TextInput map (/System/Library/Textinput) en verwijder daarna uit deze map de bundles van de talen die je niet wilt. Vergeet niet je iPhone te herstarten.
Spijt me, maar je info klopt niet.
Zonder jailbreak zie je van je iPhone lang niet alles, alleen de Media Folder is te benaderen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 26-08-08, 19:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 20
Standaard

Ik was verblind door de mooie tekst "no jailbreak needed" op hun website en had de kleine lettertjes over de 'beperking' bij geen jailbreak over het hoofd gezien.
Mea culpa...
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[FW2.2] Wat is er nieuw? gls iPhone algemeen 209 29-05-09 17:20
[FW2.3] Wat is er nieuw? M1ch3l Chat en geruchten 153 27-01-09 21:14
hoe updaten naar fw2.1 ipv fw2.2? hakphone Archief 1 01-12-08 21:16
Available FW2.0 Cydia: SwapTunes iJack Jailbreak apps en thema's 0 25-07-08 08:59
FW2.0 voorbereid op 3G iphone Michael Archief 18 16-05-08 10:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:26.