iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Gebruik app store (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/19674-gebruik-app-store.html)

Grimm 21-08-08 16:53

Gebruik app store
 
Hey,

Ben vrij nieuw met de iphone, heb hem sinds eergisteren. (Iphone 3G)
Nu had ik een vraagje in verband met het downloaden van applicaties van de app store. Als ik een account wil aanmaken moet ik hierin een betaalwijze aanduiden. Ik heb geen kredietkaart etc dus hoe kan ik iets uit de app store downloaden (ook de gratis applicaties willen niet lukken)
Ik heb ook een abo van mobistar dus ik dacht dat het via deze abo ook betaald kon worden? Als ik via Iphone wil downloaden verwijst hij me na de inlog door naar itunes om daar een betaalwijze te kiezen. Moet ik hiervoor een betaalkaart voor itunes gaan kopen? Ben van België (vermits je in nederland wel met overschrijvingen kan werken, naar verluid)

Alvast bedankt,
Grimm

Nikooos 21-08-08 17:01

Volgens mij kan je in Belgie ook gebruik maken van Click & Buy. Hierover kan je genoeg informatie vinden op het forum. Kijk daar eens naar zou ik zeggen.

BadSide 21-08-08 17:08

Je kan ook een Amerikaans account aanmaken, met neppe gegevens. Kijk even in de wiki of handleidingen, daar staat hoe je dat kunt doen. Heeft trouwens ook op de FP staan, dus daar kun je ook even zoeken.

Edit: Dan kun je dus alleen gratis apps downloaden. In NL kun je apps ook met iTunes Gift Cards kopen, weet niet of dat in BE ook gaat?

Grimm 21-08-08 17:15

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo (Bericht 174438)
Volgens mij kan je in Belgie ook gebruik maken van Click & Buy. Hierover kan je genoeg informatie vinden op het forum. Kijk daar eens naar zou ik zeggen.

Heb die Click & Buy even geprobeerd, maar als ik België neem als land verdwijnt de optie: automatische afschrijving...

iCulture 20-09-08 17:29

Over het onderwerp 'App Store zonder creditcard' is meer dan voldoende te vinden in dit subforum of via de zoekfunctie. Deze discussie wordt daarom gesloten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:18.