iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Een paar vraagjes.. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/19827-paar-vraagjes.html)

Pleurat 23-08-08 17:37

Een paar vraagjes..
 
Een paar vraagjes over de jailbreak:

Is er een mogelijkheid om de icoontjes op m'n springboard te veranderen, zonder m'n iPhone te jailbreaken?

Ook nog: Als ik m'n iPhone niet zou jailbreaken, wat mis ik dan eigenlijk?(qua apps, leuke dingen die zonder jailbreak niet mogelijk zijn..)

De reden dat ik dit vraag is omdat ik twijfel of ik nu wel m'n iPhone zou jailbreaken of niet, hij is tenslotte legaal aangekocht geweest, en er is nog nooit mee geprutst geweest.

Nikooos 23-08-08 17:45

Voor je 2e vraag kan je heel goed in het cydia/installer forumgedeelte kijken. Daarin staat namelijk precies wat je kan downloaden als je cydia en installer installeert via je jailbreak.

Wat wil je veranderen aan je dock icoontjes? Wil je echt het icoontje zelf aanpassen, dus bijvoorbeeld een andere kleur? Ja dan moet je jailbreaken. Of wil je de posities aanpassen? Dan kan je namelijk gewoon zo'n icoontje ingedrukt houden tot ze wiebelen en slepen.

Pleurat 23-08-08 17:48

Ik zou graag de kleur van de icoontjes willen veranderen, of gewoon een ander icoontje gebruiken, dat ik liever zie dan die standaard icoontjes.

Nikooos 23-08-08 21:06

Dan is het dus duidelijk. Dan moet je jailbreaken.
Daarvoor moet je dus even kijken naar winterboard. Je andere vraag had ik ook al beantwoord dus dan kan dit topic dicht.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:50.