iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Aantal vragen over Jailbreaken (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/20770-aantal-vragen-over-jailbreaken.html)

chup 04-09-08 22:11

Aantal vragen over Jailbreaken
 
Hey,

Ik heb een vraag over het uitvoeren van de Jailbreak. Allereerst hoop ik dat iemand mij kan vertellen waar ik daar informatie over kan vinden. Ik heb al het één en ander gelezen maar voor nu is het mij niet duidelijk hoe ik deze jailbreak kan uitvoeren vooral omdat ik het simpelweg gewoon niet begrijp.

Ook vroeg ik mij af of ik mijn huidige applicaties blijf houden wanneer ik deze Jailbreak uitvoer aangezien ik aardig wat applicaties heb geinstalleerd. Zijn er voor de rest nog dingen die ik moet weten voor ik dit ga doen. Ik heb begrepen dat het aanbod na een Jailbreak groter is en wil daarom opzoek gaan naar een aantal leuke applicaties waar ik mee kan knutsellen!

Voor de rest ben ik erg enthousiast over het aanbod van dit forum! Daarom hoop ik met dit onderwerp ook antwoord op mijn vragen te krijgen!


Alvast bedankt!

flunk 06-09-08 21:27

de applicaties die je er nu ophebt, moet je ook nog wel op je iTunes hebben staan, want na de jailbreak begin je met een schone lei dus moet je Muziek, videos en apps terug zetten.

Met de 3G heb je de optie op het moment eigenlijk alleen voor de PWNage tool. Er staat goede info hier in de wiki maar ook op iClarified - Apple News and Tutorials en dan in de tutorials. Daar vind je de methode voor Windows of Mac duidelijk beschreven - weliswaar in het Engels - en je vind links naar alles wat je in het proces moet downloaden.

Het is zeker de moeite waard maar ik kan me de spanning nog wel herinneren.....

Destiny 06-09-08 21:32

Jailbreaken gaat erg makkelijk. Als je quickpwn gebruikt blijven je apps erop staan.

Deze info kon je ook vinden via de zoekfunctie. Er wordt veel gesproken over jailbreaken, unlocken etc. ;)

Ik ga hier toch een slotje op zetten, omdat antwoorden in overvloed zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:25.