keyvib

keyvib discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb via Cydia Keyvib geinstalleerd om het eens uit te proberen. Ik ben er niet echt enthousiast over en heb het weer gedeinstalleerd ..... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-09-08, 10:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 326
Standaard keyvib

Ik heb via Cydia Keyvib geinstalleerd om het eens uit te proberen. Ik ben er niet echt enthousiast over en heb het weer gedeinstalleerd ..... maar mijn iPhone blijft gewoon vibreren bij elke aanraking van een toetsenbord. Ook via SSH geprobeerd om alees eraf te gooien, maar hij blijft vibreren. Iemand een idee om dit ge'vibreer weer van mijn toestel af te krijgen?
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-09-08, 11:04
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

Probeer hem anders eens opnieuw te installeren en daarna weer te verwijderen. Misschien word hij dan beter en compleet verwijderd.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 08-09-08, 12:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

iphone opnieuw opstarten misschien?
  #4  
Oud 08-09-08, 14:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 326
Standaard

Na twee keer installeren en weer d-installeren is het nu weer helemaal goed. Wat mij betreft kan er een slotje op. Dank voor jullie meedenken.
  #5  
Oud 08-09-08, 14:42
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Slotje dan maar.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:37.