iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Enkele vragen betreft jailbreak Iphone 3G (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/23188-enkele-vragen-betreft-jailbreak-iphone-3g.html)

dborneman 07-10-08 01:24

Enkele vragen betreft jailbreak Iphone 3G
 
Beste Leden,

Het is weer sinds lange tijd dat ik hier in het forum post en ben er weer even uit geweest na de eerste iphone en heb inmiddels de 3G aangeschaft en sta op het punt om hem toch maar te jailbreaken (ik wil hem wel erg graag als modem voor mijn laptop gebruiken).

Ik heb hier echter nog wel enkele vragen over zoals
- Kan ik visual voicemail achteraf nog gebruiken
- Unlock was alleen nodig wanneer je een andere provider wilt gebruiken om mee te bellen dacht ik dus in mijn geval is alleen een jailbreak nodig toch?
- Wat gaat er precies verloren na de jailbreak ik las iets over contacten ect.
- Als ik update en de jailbreak gaat verloren behoud ik dan de geinstalleerde software zoals installer of overige software?
- Is het mogelijk het toestel te jailbreaken vervolgens de nodige software te installeren en vervolgens weer 'normaal' te maken dus niet gejailbreaked.

Er is waarschijnlijk op enkele vragen al antwoord gegeven op het forum en heb ook al wat topics afgezocht maar ik hoop dat mij toch wat tijd kan worden bespaard en dat iemand mij kan helpen met deze vragen!

Alvast erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
D.Borneman

sossienl 07-10-08 02:24

Na deze post plaats ik een slotje op dit draadje aangezien al je vragen al eens behandeld zijn, maar om je toch een beetje op weg te helpen;

1. Ja
2. JA
3. Als alles goed gaat gaat er niets verloren
4. Nee, ik zou niet zo maar een update uitvoeren voordat het sein veilig is gegeven.
5. Nee

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:13.