iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Help,wat te doen? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/23942-help-doen.html)

Deborahk 20-10-08 23:39

Help,wat te doen?
 
Ik heb sinds gister een Iphone uit Zwitserland(geen idee welke versie, schijn je via emercency call te kunnen achterhalen,maar ook dit doet ie niet)

Nou even het volgende;
Ik wou deze Iphone dus jailbreaken en unlocken. Ik heb de software van ZiPhone gedownload en ben begonnen met de optie; Do it All. Alles gaat tot zover ok, echter blijft hij maar doorgaan met het rebooting in recovery mode. Dit komt waarschijnlijk omdat ik in Itunes steeds de melding krijg; heeft een iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is, u moet deze Iphone herstellen. Als ik dan voor de optie herstellen kies gaat die het het downloaden en herstellen, maar zegt die dat ik een geldige simkaart moet plaatsen, als ik dan vervolgens een simkaart plaats krijg ik weer de melding; de sim-kaart kan niet worden ondersteund. Nu is mijn Iphone ook nog eens vastgelopen, het scherm blijft constant het Itunes cd'tje tonen met de kabel(als ik de telefoon aan en uit zet blijft dit) Ik heb hier wat informatie over gezocht en het resetten geprobeerd maar ook dan blijft hij nog steeds hetzelfde tonen.

Iemand enig idee wat ik kan doen?Ik heb contact opgenomen met de webmaster waar ik de software vandaan heb gehaald,maar ook hij heeft geen idee.

Alvast bedankt:o

iScorpio 20-10-08 23:46

Zoals je handtekening aangeeft heb je een 3G. Deze kan je nog niet unlocken en al helemaal niet met de software van ZiPhone. ZiPhone is alleen bedoelt voor de eerste generatie iPhones (2G).

Voor de 3G jailbreak kijk je hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...c-windows.html

Lees anders eerst even wat topics door hier op het forum voordat je echt aan de slag gaat. Neem de tijd ervoor en je zal zien dat je zo zelf achter veel informatie kan komen.

Deborahk 21-10-08 12:03

Ok bedankt ik zal er later eens goed naar kijken. Alleen zit ik dan nog met het probleem dat de telefoon is vastgelopen. Word dit een probleem als ik het met de nieuwe software ga jealbreaken?

truckdiver 21-10-08 12:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Deborahk (Bericht 207982)
Ok bedankt ik zal er later eens goed naar kijken. Alleen zit ik dan nog met het probleem dat de telefoon is vastgelopen. Word dit een probleem als ik het met de nieuwe software ga jealbreaken?

geeft normaal geen probleem.
beste nu eerst te jailbreaken en dan kijken welke problmen je nog hebt

Bomans 21-10-08 12:21

https://forum.iculture.nl/images/icons/icon2.gif verplaatst naar 3G subforum.

Ga deze topic sluiten.
Op het forum is genoeg info te vinden met gelijkaardige problemen en oplossingen.
Even de zoekfunctie gebruiken dus.

Slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:00.