iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone, abbonnement, HELP ME (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/2486-iphone-abbonnement-help.html)

Jeffry 17-11-07 23:30

Iphone, abbonnement, HELP ME
 
Hallo, ik ben van plan een Iphone te kopen, ik vind het echt een geweldig ding en heb er ook echt wel 400euro voor over, maar zit dan liever niet vast aan een abbonnement, en wil geen illegale dingen doen. Heb een psp en ik weet hoe het gaat als ik eenmaal met firmware ga rotzooien. Mijn vraag is dus aan jullie..

Als ik een Iphone koop (met abbonnement en deze niet activeer) kan ik dan wel alles gebruiken op me Iphone? en zo nee..
Kan ik dan soms een Iphone kopen en deze met pre-paid kopen, hoe duur is dit?
Kan ik mijn Iphone ZONDER ENIGE risico's laten Simlock vrij maken? Dat ik dus gewoon nog altijd alle updates kan uitvoeren en dat ook niet bij een latere update het weer kan zijn dat ik me Iphone niet meer kan gebruiken?

stephenvis 17-11-07 23:37

als je hem niet activeert ben je al illegaal bezig ;)

Citaat:

Als ik een Iphone koop (met abbonnement en deze niet activeer) kan ik dan wel alles gebruiken op me Iphone? en zo nee..
Kan ik dan soms een Iphone kopen en deze met pre-paid kopen, hoe duur is dit?
Als je hem koopt niet activeert, dan kan je alle functies gebruiken behalve bellen, sms'en etc. Maar als je hem niet activeert kan je hem ook al niet meer probleemloos updaten etc. Hij is dan evenveel aangepast als een volledig gehackte. Prepaid is mogelijk maar dan moet je hem wel unlocken ik weet niet waar je woont maar mischien kan iemand je helpen of het zelf doen natuurlijk of een unlockte iphone kopen op marktplaats

Citaat:

Kan ik mijn Iphone ZONDER ENIGE risico's laten Simlock vrij maken? Dat ik dus gewoon nog altijd alle updates kan uitvoeren en dat ook niet bij een latere update het weer kan zijn dat ik me Iphone niet meer kan gebruik
Er is altijd een risico, als je hem simlockvrij maakt kan je hem niet meer gewoon gebruiken.

Echter ik zou gewoon gewoon kopen en volledig unlocken, je hebt echt een pracht apperaat en als je niet te veel probeert aan te passsen en hem een beetje "orgineel" houdt dan heb je ook weinig kans om hem te bricken. Ik heb ook een psp unlocked en daar had ik veel meer **** mee, voor de iPhone zijn meer proggramatjes etc. En je kan hem ook weer restoren dat had je met een psp volgens mij niet ;)

Ik raad je het dus aan om een volledig unlocked iphone in bezit te nemen!

Stephen Vis


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:52.