Heb ik per se Wi-Fi nodig voor WinSCP?

Heb ik per se Wi-Fi nodig voor WinSCP? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik snap er niks van van t progje, Kan iemand me uitleggen wat ik bij de instellingen moe done? Zoals hostname enz. Alvast bedankt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 November 2007, 23:20
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 7
Standaard Heb ik per se Wi-Fi nodig voor WinSCP?

ik snap er niks van van t progje,

Kan iemand me uitleggen wat ik bij de instellingen moe done?

Zoals hostname enz.

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2007, 14:59
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

wielie,

opzich is het erg simpel. Zoek eerst je IP-adres op, dit kan volgens het gelijknamige Wiki artikel. Daarna voer je die bij hostname in en gebruik je voor 1.0.2 root als gebruikersnaam en dottie als wachtwoord. Voor 1.1.1 en hoger gebruik je root als gebruikersnaam en alpine als wachtwoord. Op deze manier kom je in je iPhone.
  #3  
Oud 19 November 2007, 18:48
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 7
Standaard

ik heb thuis een netwerk maar niet draadloos, hoe kan k t zo t beste doen?
Groeten
  #4  
Oud 19 November 2007, 21:40
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Niet. De iPhone heeft echt een draadloos netwerk nodig als je via WinSCP wil verbinden.
  #5  
Oud 19 November 2007, 23:47
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 7
Standaard

kan ik dan ook bijv. naar mijn vriendin gaan daar verbinding maken en dan kijken wat t ip is en dan opschrijven ofzo?

Greedzz
  #6  
Oud 19 November 2007, 23:49
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Kan, maar dan moet je heel de procedure daar uitvoeren
  #7  
Oud 19 November 2007, 23:50
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 7
Standaard

ow, dus ik kan thuis niks met dat progje?
  #8  
Oud 19 November 2007, 23:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

@wielie:

Het antwoord is "nee", maar dat was eigenlijk al duidelijk na de antwoorden van iphoneclub.nl en destiny...

Laatst gewijzigd door Fresh; 20 November 2007 om 00:06.
  #9  
Oud 20 November 2007, 00:34
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 7
Standaard

Is er geen andere mogelijkheid dan?

Thnx voor de informatie.
  #10  
Oud 20 November 2007, 00:56
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Het antwoord blijft: Nee.

Daarmee is alles in de discussie wel een beetje gezegd. Ik zet er dan ook een slotje op.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Heb hulp nodig Salvia Unlock 5 10 February 2011 20:59
Heb Contactpersonen nodig gianny6 iPhone Apps 1 24 November 2010 10:36
Heb laten unlocken. Maar heb programma nodig. dubbel-D Archief 2 30 January 2010 21:04
iPhone: Heb 3.1 voor een 3Gs nodig, gejailbreaked erol Jailbreak 5 9 October 2009 22:59
Heb je Wi-fi nodig voor SSH??? gillio04 Archief 5 29 April 2008 11:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.