iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone 3G Firmware 2.1 Jailbreaken (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/25250-iphone-3g-firmware-2-1-jailbreaken.html)

GRozenberg 16-11-08 13:13

Iphone 3G Firmware 2.1 Jailbreaken
 
Goedendag,

Ik ben helemaal nieuw met het jailbreaken van Iphones, maar ik wil hem nu toch echt wel jailbreaken vanwege de weinige opties die je op je standaard Iphone hebt.

Nu heb ik een paar vragen daarover:

1. Ik heb hem gewoon legaal van T-mobile (duurste abonnement), en betaal dus best wel veel voor een goede service, verzekering en dergelijke. Is het dan verstandig om hem te jailbreaken?

2. Ik heb al best veel apps gekocht via de appstore, blijven die samen met mijn contacten en sms-jes gewoon in mijn iphone staan of worden die allemaal verwijderd?

3. Heeft het geen invloed op mijn bereik en internet services van T-mobile (visual voicemail, 3G, Enz.)?

4. En als laatste en lastigste :p, Kan iemand mij dan a.u.b. een duidelijke beginnershandleiding geven van het jailbreaken van mijn Iphone 3G (firmware 2.1)? Ben dus echt helemaal nieuw met het jailbreaken... dus a.u.b. een duidelijke handleiding.

Alvast bedankt! :D

King1987 16-11-08 13:25

1. Je kan hem gewoon jailbreaken, geen probleem. Moet hij een keer terug voor garantie gewoon de orginle fw er weer opzetten en je bent klaar.

2. Maak een back-up met Itunes, je kan dat erop zetten na de jailbreak. Heb je alles weer

3. Het heeft geen invloed (bij mij niet in ieder geval)

4. Hier de handleiding

Ik verzoek je vriendelijk om de zoekfuntie te gebruiken voor meer info, alles wat je vraagt word al besproken op dit prachtige forum!

Succes :D

iScorpio 16-11-08 14:02

Aangezien je de antwoorden met een beetje zoeken zelf ook al had kunnen vinden en er door King al antwoord is gegeven gaat er nu een slotje op.

Probeer in de toekomst eerst even zelf de moeite te nemen om de antwoorden te vinden. De zoek optie werkt echt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:34.